- Член од
- 19 март 2012
- Мислења
- 1.439
- Поени од реакции
- 3.810
Бидна и тоа бев слаб , требаше да бидеме заедно за нова година беше договорено се .. се премести таа на друго маса добро почна се , дојде и новата се возджував јас но не и јас со повеќе алкохол и отидов и посакав срекна нова и бла бла и бла бал , илзеговме надвор на разговор и во фаца ми вели дека никогаш нема да е со мене повеќе се враќа назад игра со сите , и јас буквално се раскинав. Потоа видов дека замина со друг , (како некој другар и беше нешто порано ма да сега била секој ден со него веке и не знам што и е и што и е бил ). Одма после тоа требаше да тргнувам за италија каде што сум и сега и и звонев цело време не дигна и ништо. попат и пишав порака и така некако во контакт овие два дена , со ништо сериозно за вракање на нас и денеска ми вели дека повеке не ме сака и дека нема љубов према мене , дека и навиката и исчезнала.
Проблемот што сега ме мачи е не за тоа што ми го кажа за тоа дека не ме сака или не или за сите флертувања и бла бла , девојката се промени преку нок значи беше тотално поразлична сите ја знаеа , се чудат сите мои како може така да се сега однесува беше блиска со сестрами со моите дома , и слично и сите ми велат дека е променета целосно.
- Друг момент е всушност моментот на вистината , сега имам чувство на вина за се знам дека бев ужасен на моменти , дека кога таа плачеше јас и се смеев во фаца , дека имав дигнато рака на неа повеке пати , се променив делумно го ветив тоа почнаа да се поправаат работите ,почнав целосно да и се отварам дека ја сакам и да и давам работи да ги прави што порано ги забранував. да правиме планови за иднина кои ги имаеше порано , требаше да доагаме заедно за за Италија и да биде тука со мене сега ама се , се промени за момент, а главен проблем пред се беа цигарите каде јас сум непушач , а таа претходно имапе запалуано но ништо сеиозно , и реков дека се може што сака од мене само да не пуши затоа што вистина ми пречат , се беше во ред година и 8 месеци сега почна и тоа да го бара дека ке почнела да пуши дека треба да ја прифатам и бла бла итн итн и јас и раскинав и посе тоа се случија тие работи со одење со други и нејзината промена..... И буквално кога и да затворам очи ми се појавува и се обвинувам себеси за се по шо можев да бидам подобар , и знам дека можев , а од друга страна знам дека е дефинитвно крај и дека и да сум со неа никогап неам да е исто , дека смао повеке ке бидам повреден ...
Мочко еден. Кај си ја тепал, си се изживљавал, си бранел, уште сега и сам себе си се пазиш - ти ќе си бил повреден.
Камо да ти се врати, вака освестена. И еден таков мајндфак да ти направи...