FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Како за само 6 месеца се менуваат ставови...боже, боже.

Ма немој не ме јеби рики сеа, Јунајтед за 2013 има 360+милиони профит, а челзи едвај две (1, 6милиони £ мислам беше), ти знаеш што може да се направи со тие пари? Уште еден Шити и еден кардиф
360 m profit ??? Neznam , ama ne mi stoi validna brojkata :)
ps daleku od toa deka ne se u stabilna i profitabilna sostojba :)

360 m profit ??? Neznam , ama ne mi stoi validna brojkata :)
ps daleku od toa deka ne se u stabilna i profitabilna sostojba :)

Точно £363 милки бил, а се очекува оваа година да се зголеми пошо со новиот договор за тв права со ПЛ ке се зголеми досегашната бројка за + 116милки

Точно £363 милки бил, а се очекува оваа година да се зголеми пошо со новиот договор за тв права со ПЛ ке се зголеми досегашната бројка за + 116милки
Da si prasam, da ne mesas profit so prihod :) ?

Go prasav cicko gugl http://ir.manutd.com/phoenix.zhtml?c=133303&p=irol-newsArticle&ID=1855756
150 m profit e strasna rabota :) , ama ne e 363 :)
Izvinejte za offtopikot na temava :)

Ако очекуваш ова да го прегледам сега си се заебал,јас на друго гледав, али и да не сум во право односно да е 150 ,ич не е малку ма да мислам дека е 300,ај утре со свеж мозок

@Ilumious не треба ни да прашува никој, слободно на цела екипа без Руни пуштете им ја снимката :D

@Ilumious не треба ни да прашува никој, слободно на цела екипа без Руни пуштете им ја снимката :D
Ko demek losi se Jones, RvP, Carrick, Rafael, De Gea? Da ne preteruvame sega.

Ko demek losi se Jones, RvP, Carrick, Rafael, De Gea? Da ne preteruvame sega.

се зезам де, пола форум овде скаран со зелениов :D, Џонес треба да биде именуван за капитен одма
п.с
кај ти е Јанужај и тој е во оваа екипа од 5-6 души

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom