Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Епа супер, значи одам таму, поднесувам апликација, ја добивам картицата и после на истата ќе ставам одреден износ на пари кои подоцна ќе можам без проблем да ги депозитирам на сајтовиве за обложување, така? :)

Одиш таму и викаш дека сакаш дебитна картичка за плаќање преку интернет, ти даваат лист, пополнуваш тоа што треба и за одприлика 7 дена картичката ти е готова. :)

Совет од мене, не ставајте дирекно од картица на сајтовите за кладење. Користете нетелер или манибукерс.

Прочитајте на следниот сајт се што ве интересира околу онлине кладењето Биди фраер клади се онлине

Мислам дека нудат по 5 евра секој што ке отвори акаунт на BET365 преку линковите на нивниот сајт. Имаат корисничка подршка проверете дали сеуште важи тоа. Парите ги пуштаат на Нетелер. Мислам дека требаше да им пуштите корисничко име и дата кога сте се регистрирале но за да се квалификувате за бонусот тоа мора да биде направено преку линковите од нивниот сајт.

Одиш таму и викаш дека сакаш дебитна картичка за плаќање преку интернет, ти даваат лист, пополнуваш тоа што треба и за одприлика 7 дена картичката ти е готова. :)

Бев преска, раката уште ме боли од потпишување.. хаха. Небитно, ми рекоја за 5 работни дена дека ќе е готова, потоа ќе можам да си се коцкам на нет, не за друго, на скијање ќе одам од 11ти до 18ти јануари па да можам Australian Open да играм. :D

Во меѓувреме ставив 15 евра на neteller и од neteller ги префрлив на bet365.

Многу ми е комплицирано тоа како се дадени спортовите за кладење, премногу избор на игри и сето тоа, дали може да се направи сајтот со некоја поедноставна верзија, да речеме како на wwin.eu или резервирањето тикети на SportLife?

Исто така не можам да се логирам на покеров, ми вика дека внесувам погрешна комбинација од корисничко име и лозинка...

Многу ми е комплицирано тоа како се дадени спортовите за кладење, премногу избор на игри и сето тоа, дали може да се направи сајтот со некоја поедноставна верзија, да речеме како на wwin.eu или резервирањето тикети на SportLife?

Исто така не можам да се логирам на покеров, ми вика дека внесувам погрешна комбинација од корисничко име и лозинка...

ќе се навикнеш на сајтот, а за покерот мислам дека треба посебно да регистрираш акаунт
--- надополнето: 19 декември 2013 во 19:21 ---

ќе се навикнеш на сајтот, а за покерот мислам дека треба посебно да регистрираш акаунт

Некој да ми даде алтернативен линк до бет 365 не ми ја отвара

BET365 eve link
--- надополнето: 19 декември 2013 во 23:16 ---

Треба да отвориш нов акаунт за покер али БЕТ365 ти е стварно добар избор за покер
Еве ти линк
BET365 Poker bonus

znae li nekoj dali na bet365 ima da se igraat sistemi, i ako moze kolku pari od kombinacija e, i kako se mesti sistem uopste i sve ostalo. :)

Колку е безбедно да се префрлаат пари од Скрил на македонска кредитна картичка , дали треба нешто да се плаќа данок на банката бидејќи примаш пари(остваруваш приход)? Слушнав дека не било речиси 100% сигурно.. Па би сакал да знам дали некој имал непријатни искуства од ваков карактер ?

OFF Topic
На следниов линк http://oblozuvanje.com/tipuvanje.html даваат бонус од 25 евра во BET365. Регистрирајте се во полето под типувањето со вашиот маил и може да добиете 25 евра. Да не ви објаснувам на широко ке ви испратат маил што треба да направите.

OFF Topic
На следниов линк http://oblozuvanje.com/tipuvanje.html даваат бонус од 25 евра во BET365. Регистрирајте се во полето под типувањето со вашиот маил и може да добиете 25 евра. Да не ви објаснувам на широко ке ви испратат маил што треба да направите.

А тие што се веќе регистрирани? Неможат ?

nemozat i jas toa prasav, posto i jas sum registriran :)

Абе мангуп, нели даваа на Бет365 100 евра бонус за Македонија?

Зошто му се сега на луѓево вакви линкови?

Или сепак не даваат?

Срамота е да лажеш како мало дете, само за да имаш прегледи на сајтот. И тој линкот за Вилијам Хил не функционира. Прво, фри бет не е кеш бонус, второ и него не го даваат за Македонија.

Абе мангуп, нели даваа на Бет365 100 евра бонус за Македонија?

Зошто му се сега на луѓево вакви линкови?

Или сепак не даваат?

Срамота е да лажеш како мало дете, само за да имаш прегледи на сајтот. И тој линкот за Вилијам Хил не функционира. Прво, фри бет не е кеш бонус, второ и него не го даваат за Македонија.

Vidi vidi koj me prati, mangupce malo sto uplakja milion denari na livce.......:facepalm:
Ti nemozes da napises milion denari ne pa da gi uplatis. Bas mi se svigja vaka sto me pratis. Sigurno doma drkas koga ke fatis 200 denari.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom