Вашиот најомразен клуб

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување
Челзи - Дефинитивно најомразениот тим! Каков селски клуб, пред да ги земи Абрамовиќ беа никој и ништо, си играја по трета лига, па крена малку клубот просечен клуб како Фулам, Астон Вила шо се сега во Премиер Лига ги зеде Абрамовиќ и си мислат го фатија попот за брада :eek:
И тие шо навиваат за Челзи сварно не ги разбирам, клубот застана на здрави нозе во 2004 и од тогаш па наваму имаат навивачи :tapp: Па сега и со Мурињо играат се, само фудбал не, ептен пичкарска тактика...

Ливерпул - после Челзи се тие, уште на времето ко се јадеа со Манчестер ги замразив...

Реал Мадрид - исто и овие порано ги накупија сите најјаки играчи шо можеа да ги земат и го уништија фудбалот, до тогаш немаја конкурент и сите ги победваја, зато во ова време сега Барса лекција му дава :D

од македонското - Вардар

Да не ја сакаш Барселона од последната декада е исто како да не го сакаш фудбалот. Никој никогаш не играл таков фудбал како што играше Барса до пред две години. Сега веќе повеќето играчи се заситени.

Точно, чист пример ти е овој.
Барса, Баерн и Дортмунд, неможам да замислам гледање утакмица со некој од овие клубови.

Да не ја сакаш Барселона од последната декада е исто како да не го сакаш фудбалот. Никој никогаш не играл таков фудбал како што играше Барса до пред две години. Сега веќе повеќето играчи се заситени.

Барса на Пеп го играше најдосадниот фудбал, со грев нарекувајќи си го „тотал-фудбал“.

Ова шо лани Баерн го играше, тоа е тотал фудбал. Бесконечно пимплање со пола голови постигнати преку идентичен начин (навлекувајќи го противникот на неуспешна офсајд замка), начин у кој факинг Педро даваше голови, симулирајќи и со судиска помош поминувајќи ги најклучните препреки, е далеку од допадливост.

Настрана тоа што сум фан на Реал, па демек од комплекс или нешто, ете и Барса на Рајкард им наби комплекс на Реал па за тој фудбал немам негативен став.

Баерн лани изигра посупериорен фудбал од таа Барселона.Петарди на сите страни , девет хамбургера, 7 уп и шалке 05.
За оваа година не можам да го кажам истото.

Што се нема да се изначиташ...И еве да речеме дека го играше најдобриот фудбал (што не е точно), мора ли сите да ја сакаат Барса поради тоа? :eek:

Што се нема да се изначиташ...И еве да речеме дека го играше најдобриот фудбал (што не е точно), мора ли сите да ја сакаат Барса поради тоа? :eek:

Не мора, но да ја мразиш што вика Ставро мора сигурно да го мразиш и фудбалот, а ти ги спомна покрај Барса и Баерн и Дортмунд.

Не мразам клубови , само начин на игра.
Притисокот ми се крева коа Баерн игра со итаљанци.Факинг катанаџа.

На прво место Јувентус секако, најодвратната екипа у историјата на овој спорт, проклети местачи.

На второ место Барселона, никогаш порано не сум ги мразел Барса, најверојатно зашто беа у вечна сенка на Реал па ме болеше кур за просечна екипа која се бореше со расинг сантаднер, севиља, атлетико и остала багра за средина на табела. Се до полуфиналето со Интер 2010 година и тоа нивно пичкарско играње на фудбал и лигавење на судиите...

Трето место Манчестер Јунајтед, нај досадна екипа што го играла фудбалов, никогаш не сум ги сакал.

Има и екипи што не ги мразам ама ме нервираат многу, Рома, Наполи, Киево, Сиена, Астон Вила, Црвена Ѕвезда...

Алмериа..бидејќи се гнасни копилиња и сакам сите до еденд а изумрат како песој и дај боже негде авионот да му падни...сеуште не ја заборавам таа вечер каде топката за Бетис не сакаше да влези а тие од 50 метри шутнаа и со одбиена гол дадоа..

Џирона..бидејќи не му беше страм што изгубија односно ја наместија со отпаднатите Ксерез минатат година каде беа тотално банкротирани и со деца играа последните 5 кола и со 4 постигнати гола цела сезона сега 1-4 ја победија Џирона каде се наоѓаше на втората позиција и тоа на гости..страм да му е ..

Милан..бидејќи се најодвратна и најместачка екипа..тие не заслужуваат да постојат..

Манчестер Сити..кога ги немам на ливче обавезно победваат и тоа со три гола разлика..а кога ги пишам Силва,Навас и Насри магично забораваат фудбал да играат а Харт брани како некој аматер

Сите Германски екипи освен Баерн и Дортмунд....бидејќи не знаат кај тераат..никаков фудбал не играат само трчаат како коњи и секој секаде можи да победи..местат како ненормални и немаат страм...

Сите грчки екипи(бидејќи се душмани и местачи)

Шкендија,Ренова,Фк Гостивар,Дрита и сите албански екипи во Македонија

Реал Мадрид и Јувентус , не можам да ги смислам. Едно време и Милан ги мразев, сега ми се симпатични.

Ваква тема дефинитивно може само навивач на Ливерпул да отвори. А и такви најмногу се изјасниле гледам. :icon_lol: Ноу хард филингс. :P

Иначе јас не мразам ни една екипа. Озбилно. Поточно ги мразам Ливерпул, Челзи, Сити, Арсенал, ама само викендот кога треба да играат со Манчестер.

Значи за мразење, не мразам како што кажав. Ама има екипи кои повремено ги хејтам и им посакувам неуспех, најверојатно резултат на некој комплекс кој ми се створил од тие екипи, признавам. На пример многу го хејтав Арсенал некаде кога почнував да го гледам повеќе фудбалот. Го хејтав и Челзи на Мурињо, од првиот период. Исто ја хејтав и Барса до пред година и нешто, нормално на сите ни е јасно зошто. Ама девојка ми е за Барса, а не сакам да ја гледам како се нервира и ова брзо помина. :D

П.С. Цело време мислев оти @Ставрогин е за Милан, жими се. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom