FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Е добро де, прашувам дали некој од вас додатно инсталирал.

Еве ја, се пушти. Сега го инсталирав и DirectX, зашто кога ја инсталирав играва вчера немав интернет. Не тражи веќе Origin :D
Кај мене бараше на ФИФА13 па по втора инсталација не побара.
Origin е за милтиплеер и за тие кои ја имаат купено.

Кај мене бараше на ФИФА13 па по втора инсталација не побара.
Origin е за милтиплеер и за тие кои ја имаат купено.

Епа зашто викаш "епа инсталирај де"? Знам за што е Оригин, затоа ме зачуди што ми бараше да мора да е инсталирано.

Иначе сликата на Јанузај е од аватаров :D Јако.

Епа зашто викаш "епа инсталирај де"? Знам за што е Оригин, затоа ме зачуди што ми бараше да мора да е инсталирано.

Иначе сликата на Јанузај е од аватаров :D Јако.

крак стави?

Три победи против Сити на legendary, спремни сме за кариера од утре : ))

Дај бе кажете како да го уклучвам голманот на слободни ? На 0 ми е наместен, ама не се уклучва.

На canyourunit.com ми вика дека процесорот ми е за влакно послаб од минимумот. Имам Интел Dual-Core e5300 на 2,6 GHz. Некој има со ваков процесор уклучено и играно 14ка?

Абе што бидна само шо почнав да играм , ми стига мејл ме избркале од тимот и ми честитааат да си најдам нов клуб шо е работава шо да праам ?

Абе што бидна само шо почнав да играм , ми стига мејл ме избркале од тимот и ми честитааат да си најдам нов клуб шо е работава шо да праам ?

То треба да напрајш :D

И уште едно прашање на што дрога се судииве за мал дуел даваат црвен ?

Абе ајде, од секогаш нереално густиот распоред ми ги вади живците! Сфаќам дека е Премиер Лига, ама 5 натпревари во 10 дена?!?! Март месец секогаш им е катастрофа.

Може ли да добијам асален торент по пп? Однапред фала.
Зошто симнав 3, едниот ми бараше пас и анкета од некои језиви сајтови пуни вируси кои не ги ни отворив. Другиот ми бараше оригин, а ставив и крак и се. Третиот ми го крашнуваше виндоусот.
У курац више.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom