FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Фан на ПЕС од мали години а годинава по срање изданието на ПЕС14 одлучив да го пробам ФИФА. Горе доле ми се свиѓа играва само што досега 2-3 пати ми се случи да суди офсајд кој не ни постоеше, центар шутевите и корнерите 80% се голови и неколку други работи кои не ми се свиѓаа, али ќе терам понатаму. Пробав онлајн сеа ме убија со трикови

Де бе па ти, кога ти нафрлаат од корнер/слободен дај команда да ја исфрли со шут, да ја рогне или да ја подаде, не дреми :D мене многу ретко ми даваат гол од корнер...

Де бе па ти, кога ти нафрлаат од корнер/слободен дај команда да ја исфрли со шут, да ја рогне или да ја подаде, не дреми :D мене многу ретко ми даваат гол од корнер...

Абе пробуем секој пат со шут командата пошо со Х нема шанси да фатиш топка али изгледа ќе треба да се потам додека научам добро. Само што го добив и мојот прв онлајн натпревар :D

На Amateur играш ти зато не ти дават :D

Мајтапо настрана, треба да се наместиш за да ја избиеш.

На Amateur играш ти зато не ти дават :D

Мајтапо настрана, треба да се наместиш за да ја избиеш.

Хаха, не бе на Professional играм, :) мада некогаш и на послабото од ова играм (не ми текнува како беше) зошто ме нервира кога ќе ме отвори некоја екипа ко Парма :D не сум некое играчиште на играва, ама ваљда не игра на најтешко... :eek: Ти на најјако играш бе? :D

Хаха, не бе на Professional играм, :) мада некогаш и на послабото од ова играм (не ми текнува како беше) зошто ме нервира кога ќе ме отвори некоја екипа ко Парма :D не сум некое играчиште на играва, ама ваљда не игра на најтешко... :eek: Ти на најјако играш бе? :D

Јас онлајн играм и има играчи појаки од најјакото на играта :)

На конзола си или ПС, ако си на ПС3 кажи да се најдеме за да изиграме некоја партија, ова важи до сите кои се на ПС3

На компјутер :)
(не пишав ПС да не се сфатиме погрешно )

Абе пробуем секој пат со шут командата пошо со Х нема шанси да фатиш топка али изгледа ќе треба да се потам додека научам добро. Само што го добив и мојот прв онлајн натпревар :D

Има и тоа голема шанса :)
Јас секогаш на Х ја избивам т.е. подавам на играч и просто е немогуче да ми дадеш гол од корна.
Треба само позиционирањето на играчите да го научиш, мораш мануелно играчот да го однесеш за да ја избијаш топката. Ти навикнат си на пес автоматски тоа играта да ти го праве и затоа ти е така, али нема криза, ќе научиш.

Ја симна некој BlackBox верзијата? Додатно морам Origin да симнувам?

Не мора таа верзија, дајте било која, само да ја пробам конечнооо. Од замунда ја има BlackBox и уште една, ама и другата заебаваше.

Ја симна некој BlackBox верзијата? Додатно морам Origin да симнувам?

Не мора таа верзија, дајте било која, само да ја пробам конечнооо. Од замунда ја има BlackBox и уште една, ама и другата заебаваше.

последната што е ставена на замунда е најдобра,ни крашира вака ни после прва сезона на кариер модот

Па инсталирај де.

Е добро де, прашувам дали некој од вас додатно инсталирал.

Еве ја, се пушти. Сега го инсталирав и DirectX, зашто кога ја инсталирав играва вчера немав интернет. Не тражи веќе Origin :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom