Твитер календар 2014

Ме интересира дали на тие сиротите шо треба да им ги донират парите ќе им речат: мавтавме газој и патлаци пред апарат за вас,сега јадете

Не ме јеби друже, јас реков којзнае што сум згрешил, а типот се фатил за тоа што тастатурата пола букви не ми ги куца, или ми куца две букви одеднаш :pos:
Ме пресмеа да си ебеш векот :pos:
Да не сум знаел како изгледа зборот немало на пола места сда го погодам мистер смарти пентс.

Ти ми налета некако како некој опсен навреден твитераш кој сликал гол кур за календар, па осетив дека треба да ти реплицирам како кајгана вс твитер, а не како членот Коњаникот сабја вс The_Red1.
Ја утна темата на муабет, па сега ќе го вртиме муабетот за 180 степени...

Не се сеќавам дали сум се изјаснил дали сум се изјаснил на темата КАЈГАНА календар, никаде не се споменува дали сум го поддржил твитерџискиот календар од 2013 (во пасусот што си го болдирал зборам за твитер 2013).

Еве ти ја темата:
http://forum.kajgana.com/threads/Кајгана-календар-за-2013.65552/
Прочитај си сам, и размисли дали плукаме дека наводно не пртркале (пак морам да зборам во име на кајгана, пошто и ти зборуваш во множина), а лани сме ги пофалиле и сме отвориле тема дека сакаме врз база на нивната идеја да правиме сличен календар. Или плукаме затоа што календарот годинава им е срање.

П.с. ми порасна курето, сега ќе си го сликам за календар :icon_mrgr:

Aууу да, дури 5-6 пати тастатурата те заебава на иста буква, а да уште почудно баш за тој збор и капс локот ти заглавува. Дефинитивно треба да ја смениш тастатурата, тогаш попаметен ке изгледаш сигурно. И да ти повторам дека прв го болдираше зборот, ако не прочита случајно, не дека планирав часови да ти држам.

Секако дека ја утнав темата, уште во првото мислење кажав дека не го поддржувам тој со курот изваден или пиштол голи машки во една соба ама кој да прочита. Е ради тоа што не читаш од почеток до крај не планирам да дискутирам понатаму. Ти се напна за тој кур, цело време од уста не го извади.

Не се сеќаваш дека си ја подджал иницијативата лани, а на Златикевикиус му викаш дека дека не си ја ни поддржал а ниту си се изјаснил па на крај да напишеш дека си ја поздравил па дури и си се согласил да се ископира нивната идеја. За “кичмата“ ти зборувам.

Не бе, не плукавме лани. Глупо е тоа јавно да го направиш, одма се гледа разочараноста и завидливост ако јавно го искритикуваш а истовремено да сакаш истото да го копираш. Ама пази, не критикував(те/ме) поради тоа што лани немаше никаква замерка за календарот, беа само женски и подруга беше поентата на календарот. Оваа година има 2-3 слики кои делат од ланските и одма најде мото и причина за што да се фатиш.

п.с. деминутив сеуште :pos:

EEEEEEј Овде и антени и пендраци и стомни и симитки пуштиле на јаве и слика,
а мене за една фотка од некаков стар папок ме банираа една цела недела - АРАМ

Од каде идеа дека парите се дадени за лгбт? Парите колку што знам требаше да одат во некое зДружение кое дава поддршка на деца на сексуални работници. Од друга страна, целово мрчење за голотијата, што можеш да очекуваш од народ кој паѓа у несвест кога некој ќе покаже цицка и ќе се појави топлес на плажа у Охрид. Незнам од каде толку табу за голотијата.

Sent from my iPhone using Tapatalk

EEEEEEј Овде и антени и пендраци и стомни и симитки пуштиле на јаве и слика,
а мене за една фотка од некаков стар папок ме банираа една цела недела - АРАМ

Чичко Анчо, заеби ги, пак сликај се! Они тебе ќе ти диктираат правила.

Чичко Анчо, заеби ги, пак сликај се! Они тебе ќе ти диктираат правила.

Море би пуштил јас и подоле тоа сликалото,(кон сукалото)
ама ќе ме банираат на една година............................................................................ Picture 1204.jpg почнавте ли што пиете јас Вила марија,ау се ѕирна и бабата троа.

Море би пуштил јас и подоле тоа сликалото,(кон сукалото)
ама ќе ме банираат на една година............................................................................Прегледај го приврзокот 81051 почнавте ли што пиете јас Вила марија,ау се ѕирна и бабата троа.

Слушај, шо не се пријавиш за на Кајгана каледнарот? Биди и ти уметник како твитерџиине.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom