Што си посеавме сунѓер, тоа ќе си жнееме
Добро бе, до кај стигна светов...

Како бе ја напраивте оваа тема најпопуларна пред нова година, требаше некоја боље...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што си посеавме сунѓер, тоа ќе си жнееме
Добро бе, до кај стигна светов...
Никој овде не зборува за текнување, си ми реплицирал на пост за КОЈ ЗБОРУВАМЕ КАКО ЛАНИ СИТЕ СЕ ПАЛЕЛЕ ЗА КОПИРАЊЕ НА ИДЕЈАТА НА ТВИТЕРЏИИТЕ, а годинава сереле. Се обидувам да ти објаснам дека НИВНАТА ЛАНСКА ИДЕЈА беше на место и сите во глобала ја поздравивме, па дури и се согласивме да ја ископираме. Годинава идејата им е срање....ама идејата на кајгана не се реализираше па поради тоа што не успеавме да направиме календар треба да ги хејтаме тие што направија бидејќи првин ним им текна! - уште ова ти фали за коментарот да ти биде комплетен.
До останатите форумџии, дај да покренеме ИНИЦИЈАТИВА господинов да посетува часови за правопис и литература, бидејќи станува напорен со неговата инцијатива.
Која грозна слика има календарот за месец Јули ауууу која педерана цццццц...
Ај пак: сега сфаќам - на Кајгана имаше голема поддршка иницијативата зошто сте мислеле дека ќе ве сликаат во кожувчиња, бундички и капути. Сега ми е појасно!
Кон таков хејт се придружувам и јас. Само што - ретко во кој пост видов референца која би ме навела на мислење дека за таков хејт се работи.Хејтот е заради оние кои стојат позади фотографиите, и нивните идеали - арогатност, не заради самите слики, направете разлика.
But wait, каков пресврт (хинт: прв болд)Сега ќе ти појаснам.
Прво не се ни сеќавам дека сум се изјаснил дека поддржувам таква акција.
Договори се со самиот себе па ке продолжиме.Никој овде не зборува за текнување, си ми реплицирал на пост за КОЈ ЗБОРУВАМЕ КАКО ЛАНИ СИТЕ СЕ ПАЛЕЛЕ ЗА КОПИРАЊЕ НА ИДЕЈАТА НА ТВИТЕРЏИИТЕ, а годинава сереле. Се обидувам да ти објаснам дека НИВНАТА ЛАНСКА ИДЕЈА беше на место и сите во глобала ја поздравивме, па дури и се согласивме да ја ископираме. Годинава идејата им е срање.
Другарти праша како лани сме сакале истото да го направиме, а сега сме се смееле.
Ајде уште еднаш да повториме ЛАНСКИОТ КАЛЕНДАР нема врска со ГОДИНАШНИОТ, и да се отворела темата оваа година на кајгана немало никаква поддршка да добие.
Не збориме овде за кој што ИНИЦИРАЛ И РЕАЛИЗИРАЛ, и самата ланска тема на кајгана беше отворена во стилот ОД ТВИТЕР НАПРАВИЈА ваков и ваков календар, што значи не сме креирале слика дека сме први во ова, туку дека врз база на нивниот календар можеме и нешто слично да направиме затоа што нивната ланска инцијатива била одлично споредена. Да не болело што први они се сетиле, немало воопшто да отвораме таква тема.
Јас едно ти зборам, ти ми кажуваш за некаков си натпревар.
Самата заработувачка од тој нивен календар ти говори дека КАЛЕНДАРОТ ИМ Е СРАЊЕ, и тоа е тоа што ние го зборуваме, а не дека НЕ ПРЕТРКАЛЕ.
Како прво за да не ПРЕТРКААТ во нешто, мора да има некаков "натпревар" затоа што од кајгана никој не би прифатил да биде пиун на некои педерски заедници на богати синови и ќерки кои не знаат што да прават со парите па ги делат по вакви фаци за да ги промовираат.
Не те сфаќаш што цело време го задебелуваш тоа ИНЦИЈАТИВА. Професијата ми е далеку од некаков професор по Македонски, така да како за на форум доволни ми се сегашниве познавања, сигурно нема да дојде некој да ме испитува.