8:20 Мурињо! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дјуд, што има посомнително од Џонтра Волта и Џон Траволта, и двајцата фанови на Интер?![]()
Многу кавги паднаа тогаш, а и меѓусебе се расправааМислам дека двајцата беа против трампата на Ето и Ибра, нешто во тој стил. За наша среќа на крајот не испаднаа во право. Епски дискусии паѓаа тогаш![]()
Zaboraiv da spomenam, go gledav denes Coutinho na zagrevanje za Liverpul.
Не бе, мене ми се допаѓа малиот како личност, не мислам да го хејтам. Ова е прв натпревар да го изгледам на Кутињо целосно, и не е во прашање лош или добар натпревар, во прашање се истите грешки што ги правеше во Интер и Еспањол, лоши удар по земја од неизградена позиција и според мене најголемата мана грешни кратки пасови што не треба ни еден играч да ги промаши, како да се плаши.Само кога Кутињо игра лошо ли ги потсетуваш останатите тука? На секој се случува да не му е денот и да одигра лошо во некој побитен натпревар, исто и на Рибери, Роналдо и Меси.
Битно ѕверче е малиот. Да сум на ваше место не би се радувал кога одигра лош натпревар зашо повеќето натпревари за Ливерпул ги одиграл феноменално. Не личи.![]()
Не бе, мене ми се допаѓа малиот како личност, не мислам да го хејтам. Ова е прв натпревар да го изгледам на Кутињо целосно, и не е во прашање лош или добар натпревар, во прашање се истите грешки што ги правеше во Интер и Еспањол, лоши удар по земја од неизградена позиција и според мене најголемата мана грешни кратки пасови што не треба ни еден играч да ги промаши, како да се плаши.
Имаше едно клипче поназад, го постави некој, као демек најдоброто од Кутињо а и таму се гледаат баш тие пасови. Ова иначе го пишувам за оние што мислат дека сме направиле грешка, во глобала Кутињо е тој, нема напреднато (скоро) воопшто, во Ливерпул му одговара повеќе средината, во Интер за жал не се снајде, иако јас би го задржал во тимот пред некои други моментални играчи.
А ти си го гледал претходно Кутињо? Што толку спектакуларно направило детето? Секој што ќе замине од Интер станува играчиште, од тоа што беше во Интер сигурен сум дека не е ни 10%. Пак ќе те прашам што направи Кутињо сезонава?Таман работа не реков дека го хејташ, но смешно ми падна кога видов дека си пишал за него во стил као „не се секирајте, ништо посебно не напреднал Кутињо, го гледав истиот е“.
А ти си го гледал претходно Кутињо? Што толку спектакуларно направило детето? Секој што ќе замине од Интер станува играчиште, од тоа што беше во Интер сигурен сум дека не е ни 10%. Пак ќе те прашам што направи Кутињо сезонава?
A тој па еден Ливерпулец од форумов, пиша дека Кутињо сигурно игра на Мундијалот летоска.![]()
Па добро си кажал тој фан. Јас многу ќе се изненадам доколку не го повикаат за Бразил.
Не знам зошто толку ви е чудно дека Кутињо е добар играч, но да не заборавиме дека е и сеуште млад, 21 година има така да уште ќе напредува.
Епа добро де, ете добар играч е ама има 21 година..
Ај спореди го со Геце, Иско, Нејмар, Моура, Оскар, Дракслер.
Епа јас го имам гледано, му идело исто како кај вас, подруг тип на фудбал се игра, му одговара тој тип на фудбал, али дечкото не е лидер, дечкото е просек, да не почнам да ти ги пишувам слабите страни кои се и основа на фудбалот. Ако ви е добар, чувајте си гоТоа што многу други поискусни играчи не направија, да идеш во ПЛ и да продолжиш да играш од првиот натпревар многу добро, а Кутињо беше слаб кај вас, слаб, мислам не беше добар па сега размисли ти малку колку е тоа лесно. И во Еспањол гледам му идело иако таму го немам гледано.
--- надополнето: 30 декември 2013 во 23:43 ---
Па добро си кажал тој фан. Јас многу ќе се изненадам доколку не го повикаат за Бразил.
Не знам зошто толку ви е чудно дека Кутињо е добар играч, но да не заборавиме дека е и сеуште млад, 21 година има така да уште ќе напредува.
Епа добро де, ете добар играч е ама има 21 година..
Ај спореди го со Геце, Иско, Нејмар, Моура, Оскар, Дракслер.
Епа јас го имам гледано, му идело исто како кај вас, подруг тип на фудбал се игра, му одговара тој тип на фудбал, али дечкото не е лидер, дечкото е просек, да не почнам да ти ги пишувам слабите страни кои се и основа на фудбалот. Ако ви е добар, чувајте си го
За тие пари за кои што замина јас сум задоволен, за помалце пари не би го дал.