Фискална во рака - награда без мака!

• Креатор на темата Креатор на темата scary
  • Време на започнување Време на започнување
Пред половина час бев на Плоштад.
Има гужва за предавање плика со фискални

Јас пак и дадов на жената синоќа пликата,за после работа да ги пушти,ама еве уште ја нема. Тоа ќе е работава или...
Инаку се надевам бар на една награда во прво коло.
И да вечер во понеделник овде сите да се пофалите со наградите.

Веќе испратено сега сме во очекување,и тоа не 20 туку 40 фискални во еден плик му испратив за дупла награда,кога ќе биди да биди :D
IMAG0205.jpg

Ваква наградна игра нема во цел свет и да повториме колку е регуларна :noze:
И бива ли наградна игра без песна ? :D

ccc do kaj moze da stigne covekovata glupost
kolku samo nemozam da svatam kolku se glupi lugjeto/ovcite :)

Објасни ми зошто би биле глупи луѓето што пратиле сметки? Нешто губат, нешто им земаат? Луѓето се сиромашни и единствено се надеваат дека нешто ќе добијат!

Објасни ми зошто би биле глупи луѓето што пратиле сметки? Нешто губат, нешто им земаат? Луѓето се сиромашни и единствено се надеваат дека нешто ќе добијат!

Malku li e 500ce za plika i postarina? :D

нема збор,воопшто не е сомнително извлекувањето :pos: па дури и жена во минич викнале,та кутрата едвај на нозе стои,чапа само одозгора :pos:

камерите демек следат СЕ да не има “подметнувања“

наградна игра ФАРСА !

Е кај ги забележавте нерегуларностите жити се!?
Абе само да се зборело против!

da,ti ako si siromav i cekaj grujo ke ti dade stan,dukan,kola itn.trebe sam da si gi zasukas rakavite
ne,ne gubat nisto sto ke pratat,samo vladata dobiva.kolku sto razbrav za sekoe prakjanje na fiskalnite vo posta zimale po 16 den. epa presmetaj kolku pari vlegle vo vladata :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom