Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Валјда сакаше баш тоа оној нивнион косоокион...ама не го купи пола Баерн и Пола ПСЖ, допунет со Меси, СУарез и Обландо.

Ронобландо, Робландо, Обландо...море, детуле, јако ми е, јако, тебе не ти е? Пишпириќ :) :) :)

Агер мора да го игра Роџерс, а кој ке му биде партнер, ми изгледа како одлука во која се бира помало зло, Сако или Шкртел.
Шубе момент е што Туре и Шкртел играат на десната центар-бековска позиција, а Агер и Сако на левата. И таква ротација пробува да напраи Роџерс. Сако е највише во форма, Агер моментално е со огромна стрелка надоле, али би требало он да стартува со Челзи. Али најдобар тандем би бил Агер-Сако, само ризично е со двајца левучари.

Шубе момент е што Туре и Шкртел играат на десната центар-бековска позиција, а Агер и Сако на левата. И таква ротација пробува да напраи Роџерс. Сако е највише во форма, Агер моментално е со огромна стрелка надоле, али би требало он да стартува со Челзи. Али најдобар тандем би бил Агер-Сако, само ризично е со двајца левучари.

Јас овој став не можам никако да го укопчам. 90% играат двајца деснаци како тандем а двајца левучари било ризично. Зошто?

Moментално, покорисен е од Вилшир.

По повод новогодишните празници, и католичко божиќните, мислењето беше со голема доза на шега, но немаше смајли на крај кое намерно го изоставив.

Иначе Вилшир наш е марсовец, само дека шета меѓу луѓе па падната му е формата. Чекаме да му се врати мотивацијата. :P

По повод новогодишните празници, и католичко божиќните, мислењето беше со голема доза на шега, но немаше смајли на крај кое намерно го изоставив.

Иначе Вилшир наш е марсовец, само дека шета меѓу луѓе па падната му е формата. Чекаме да му се врати мотивацијата. :P

Ќе му се врати мотивацијата кога ќе заигра во конкурентски тим :icon_lol:

Јас овој став не можам никако да го укопчам. 90% играат двајца деснаци како тандем а двајца левучари било ризично. Зошто?
Beats me. И ја истото го мислам. Али очигледно така размислува Роџерс чим никад не ги стартуваше Сако и Агер заедно. Пицата од наш фан клуб има детално мислење за тоа, прашај го :)

Правам манјдфак, ги дупам скаузериве и овие што се палат на куртонињо:icon_lol:

И тука како и во фан клуб Ливерпул слабо палиш :LOL: со мајнфакОФФФ :sneaky:

Венгер але :coffee:

Пеџ, не копирај, биди орџинал
--- надополнето: 27 декември 2013 во 19:10 ---
Пеџ, не копирај, биди орџинал

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom