Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
уште поголем кикс ко така. Да се работи за играч сам пред гол ко на пример Стерлинг што искочи со Харт 1 на 1, па ај да очекуваш да те лобува и да истрчаш. Ама она? Се гледаше дека ќе биде директен, линиски шут и Сајмон требаше да е само посконцентриран, ќе ја имаше, добро ја процени, вака од рака му кидна ;)

Да очекуваш од мене да напишам лошо за Мињоле е исто ко јас да очекувам од тебе да напишеш лошо за Еванс, Клеверли и Велбек. Значи никогаш :D

Да очекуваш од мене да напишам лошо за Мињоле е исто ко јас да очекувам од тебе да напишеш лошо за Еванс, Клеверли и Велбек. Значи никогаш :D
Не бе не реков да пишеш лошо мислење, на секој може да му се случи, мал пад на концентрација и тоа е тоа :) да се случуваше секоја утакмица ова со Сајмон ќе беше лошо, вака и тој има право да згреши.

Не бе не реков да пишеш лошо мислење, на секој може да му се случи, мал пад на концентрација и тоа е тоа :) да се случуваше секоја утакмица ова со Сајмон ќе беше лошо, вака и тој има право да згреши.

Како и да е, мора да признаеш дека Кутињо е најдобар :D

Гледам преглед motd, Јунајтед ко мачки по ѕид гребеле за победава, Хал заслужил бод.. :(
п.с
Мојс која фаца ја има ко ќе се радува :confused:

Гледам преглед motd, Јунајтед ко мачки по ѕид гребеле за победава, Хал заслужил бод.. :(
п.с
Мојс која фаца ја има ко ќе се радува :confused:
Цела сезона примиле само три гола дома, ние им дадовме уште три. Заслужија само уште двајца фудбалери да им пратиме, ништо повеќе.

Цела сезона примиле само три гола дома, ние им дадовме уште три. Заслужија само уште двајца фудбалери да им пратиме, ништо повеќе.

многу еуфоричен ти е постов
Имале повеќе шанси за гол од вас
п.с
Ние им дадовме 3 гола не Сити, имаа само 2 дотогаш примено...не заслужена победа?

многу еуфоричен ти е постов
Имале повеќе шанси за гол од вас
п.с
Ние им дадовме 3 гола не Сити, имаа само 2 дотогаш примено...не заслужена победа?
не гледаш бе дека се заебавам? да заслужеа да победат, ќе победеа, едноставно е. И Челзи имаа пречка против вас па не викавте дека заслужиле да тепаат.

не гледаш бе дека се заебавам? да заслужеа да победат, ќе победеа, едноставно е. И Челзи имаа пречка против вас па не викавте дека заслужиле да тепаат.

од кај те знам ризик си ти :D
а ние немавме ниедна шанса со Челзи иначе

Глупост, глупост, глупост....
Цел натпревар Туре дојде у една шанса... Кога веќе сите пишуваат Ален таков онаков ти покусо да не останеш.
--- надополнето: 26 декември 2013 во 22:52 ---

Ете уште една огромна глупост

Глупост е кога проценуваш играч од средината како одиграл според тоа во колку гол шанси влегол.
Уште една огромна глупост е кога не можеш да увидиш дека топката од Суарез што идеше во гол, Хендерсон ја спречи да влезе таму.
Глупост е фризурата на Кутињо, и тие колегите што не му укажуваат да го исшиша штрковото гнездо на главата.
Глупост е кога пишуваш пост на машдегс, ама не размислуваш за тоа каков butterfly effect ке има врз Кутињо. :D
Глупост е кога тимот ке ти игра добро, а нема да земе бодови.

Lee Stephen Mason (born 29 October 1971)[2] is an English professional football referee from Bolton, Greater Manchester

Greater Manchester is a metropolitan county in North West England, with a population of 2.68 million.[3] It encompasses one of the largestmetropolitan areas in the United Kingdom and comprises ten metropolitan boroughs: Bolton, Bury, Oldham, Rochdale, Stockport, Tameside, Trafford,Wigan, and the cities of Manchester and Salford.

А факс завршил у Ливерпул.. гнида

Нема спас од овие Манчестерци,на Марс да играме ќе се ископа некој од нив тамо:)Досада жива:D

Мејсон е гнида одувек, не памтам утакмица кога му судел на Ливерпул а да не ги оштети на некој начин. Веб е цвеќе за него.

Дечкото што ве упропасти се вика Дерик Итан ...

“We did not get a free kick when Lescott came through the back of Luis and it’s arguable that we should have had a penalty at the end. He can’t jump because he is tugging at his shirt.

Mи се свиѓа што е Роџерс "непристрасен" кога го коментира судењето.
Заборави да напомене дека Мејсон им одигра предност во акцијата во која Кутињо дојде еден на еден со Харт.
Заборави да напомене дека ако е тоа пенал, тогаш колку пенали требаше да се досудат за Сити затоа што Шкртел толку многу го влечеше Компани за дрес на секој корнер, што ме чуди како Компани не му го даде дресот по мечот.

1512710_696807090343712_466080399_n.jpg

Дечкото што ве упропасти се вика Дерик Итан ...

“We did not get a free kick when Lescott came through the back of Luis and it’s arguable that we should have had a penalty at the end. He can’t jump because he is tugging at his shirt.

Mи се свиѓа што е Роџерс "непристрасен" кога го коментира судењето.
Заборави да напомене дека Мејсон им одигра предност во акцијата во која Кутињо дојде еден на еден со Харт.
Заборави да напомене дека ако е тоа пенал, тогаш колку пенали требаше да се досудат за Сити затоа што Шкртел толку многу го влечеше Компани за дрес на секој корнер, што ме чуди како Компани не му го даде дресот по мечот.

Под кој основ оваа одлука е на штета на Сити? :)
Одиграл предност зошто имало простор за предност.

Не требаше да брбља за пеналот, затоа што Шкртел маме еба кај нас во шеснаесетник. Според мене не ни имаше пенал.

Стварно не знам кој ќе игра со Челзи во одбрана.

Не требаше да брбља за пеналот, затоа што Шкртел маме еба кај нас во шеснаесетник. Според мене не ни имаше пенал.

Trebase da ne sviri ofsajd, ne trebase penal nad Suarez, trebase Skrtel porano da izreagira pri dvata gola, prviot da skoka, a ne da se tegne, vtoriot da go sledi mamlazon, a ne da go udvojuva Sakho. Mignolet, ne mi e kriv, proba, se zaeba.
Natprevarot se zagubi poradi promasenite sansi na Sterling, Kutinjo, Alen, Hendo sto ja popreci na Luis da vleze, poradi zicerot na Sterling, pak, i konecno sto sredinata se macese.
No, tragedija e sto pri dobra igra, sosem solidna, so daleku pozreli sansi ne se pobeduva.
Vcera, sam se pobedi Liverpul. Ne zasluzi da zagubi, kako sto City ne zasluzi da pobedi, realno. No, jebiga, life goes on.

P.S. Agger, konecno, neka zaigra. Johnson da odi na mal odmor. Allen da se prodae u Derby Countyu za 100 shilinga i da se vrati Captain Fantastic, StariЌ ([o bi rekol onoj idioton od SK) i da mu ebem mater, ama mater na slovakon. Ako ne e autogol, ondak e flop.

Штета е прејак збор. 50/50 одлука која ја даде во ваша корист.

Имаше фаул над Стерлинг на 40 метри, кој комотно можеше да го свирне, и да си се врати цела одбрна на Сити на место.
Овој им даде можност на Ливерпул да си направат акција во разредена одбрана на Сити.
Го пцујат Мејсон сите дека од Манчестер бил, а оно, помошникот му ја еба утакмицата.
Судијата само го направи тоа што мораше, кога ке сигнализира помошник дека е офсајд, да го досуди.
На прво гледање, и ја си помислив дека е офсајд, арно ама, грабеж одлука.

Агер мора да го игра Роџерс, а кој ке му биде партнер, ми изгледа како одлука во која се бира помало зло, Сако или Шкртел.

osbv.jpg

Штета е прејак збор. 50/50 одлука која ја даде во ваша корист.

Имаше фаул над Стерлинг на 40 метри, кој комотно можеше да го свирне, и да си се врати цела одбрна на Сити на место.
Овој им даде можност на Ливерпул да си направат акција во разредена одбрана на Сити.
Го пцујат Мејсон сите дека од Манчестер бил, а оно, помошникот му ја еба утакмицата.
Судијата само го направи тоа што мораше, кога ке сигнализира помошник дека е офсајд, да го досуди.
На прво гледање, и ја си помислив дека е офсајд, арно ама, грабеж одлука.

Агер мора да го игра Роџерс, а кој ке му биде партнер, ми изгледа како одлука во која се бира помало зло, Сако или Шкртел.

osbv.jpg

I tuka se gleda apla ofsajd na Suarez, samo golmanot i eden igrac se pred nego, a koga igra Liverpul, mora barem trojca da s epred nego za da ne e ofsajd :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom