НБА Сезона 2013/2014

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
роуз можда со костумот ќе настапуе :tapp:
олдриџ треба да е минимално барем на третото место, стартер
и да, коби и лин пред брадата,вестбрук и лилард :facepalm:

А за Рондо кој уште не заиграл утакмица сезонава немаш коментар а? Или за Гарнет и Пирс кои „растурија“ сезонава.... :свиркам:

Сепак, мене најмногу ме загрижува тоа што има 200.000 луѓе шо сакаат да го гледаат Харден на ол-стар... :oops:

Инаку, муабетот за Грифин. Блејк е океј момак, не знам зошто толку е хејтан. Да, не е најдобар PF. Да, забивањето преку колата беше срање. Да, од НБА многу напнуваа со неговото форсирање. Али добар е дечкото, има многу полоши. :coffee:

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
А за Рондо кој уште не заиграл утакмица сезонава немаш коментар а? Или за Гарнет и Пирс кои „растурија“ сезонава.... :свиркам:

Сепак, мене најмногу ме загрижува тоа што има 200.000 луѓе шо сакаат да го гледаат Харден на ол-стар... :oops:

Инаку, муабетот за Грифин. Блејк е океј момак, не знам зошто толку е хејтан. Да, не е најдобар PF. Да, забивањето преку колата беше срање. Да, од НБА многу напнуваа со неговото форсирање. Али добар е дечкото, има многу полоши. :coffee:

погледни уште еднаш кај се рондо, пирс, гарнет а кај се коби,роуз, лин...
не напнувај безвезе оти се спомна вашиот господ коби
никаде не сум пишал дека рондо, пирс, гарнет заслужуват да бидат таму кај шо се, никој од овие тројца не се во топ 3 крила/бекови, не ни треба да бидат, а па ич не треба да ги има на листата ако се повредени. ол-старот е типично срање, безвезе, само да си праат интересно американците

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Ауууу каква тројка Teague за нерешено на 3 секунди пред крај... Антич му ја изведе од страна :vozbud:

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Pero vo vakvi zavrsnici ke im bide izveduvacot ako i denes pobedat pri negova asistencija. :vozbud:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.925
Поени од реакции
116.352
Добро ај, секоја година истиот муабет за ол старот... Се знае како се влегува на Ол Стар, Коби и мртов да е пак ќе биде изгласуван од страна на публиката. Јебига, до тој степен има кредит што треба многу време да помине за да не гласаат навивачите за Коби, а според мене тоа време се нарекува пензија.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.913
Поени од реакции
1.567
Леле колку е добра утакмицава КЕ СИ ГО ИСПУШАМ
Среќен сум шо не ја глеав. Не сакам да знам какво е чувството сам да си се задоволам орално.

G

garthok

Гостин
Хм што се случи со Хауард, се наместив да гледам Хјустон вечерва али тапа утакмицава. Иначе кога сме кај актерот Грифинчо, далеку е од не фер, вака иритира кога го гледаш али секоја често колку е смирен.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Џабе сите се жалите, едноставно тоа е системот, секој си гласа за омилениот играч, без разлика како и дали воопшто играл.
Баркли ова безброј пати го има зборено на Inside The Nba и Open Court, дека треба да се смени начинот на гласање, помалку да имаат влијание фановите, т.е. според него не треба воопшто да гласаат, ама мислам дека тоа е предалеку, во секој случај треба да се смени начинот на гласање.
Епа тоа е кога гласаат луѓе што ја следаат НБА само преку хајлајтси или воопшто не следат, али ги знаат Гарнет, ПИрс , Коби итн..
Ај да игра да кажеш, али да гласаш за повредени треба да си ретардиран...
Јас радо би ги гледал младиве кои се желни за докажување на еден олстар отколку 35-годишен Коби или Гарнет кои преку кур им е од све и едвај чекаат пензија да им дојде..

G

garthok

Гостин
Епа тоа е кога гласаат луѓе што ја следаат НБА само преку хајлајтси или воопшто не следат, али ги знаат Гарнет, ПИрс , Коби итн..
Ај да игра да кажеш, али да гласаш за повредени треба да си ретардиран...
Јас радо би ги гледал младиве кои се желни за докажување на еден олстар отколку 35-годишен Коби или Гарнет кои преку кур им е од све и едвај чекаат пензија да им дојде..
Нема врска годините, ако е атрактивен и на 50 игра закон, пак би го глеал (гласал). Него не сфаќам што гласаат повредени играчи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom