Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе испуштам јаки утакмици заради обврски, особено ќе ми е мака за дербито Сити-Ливерпул утре, ќе пробам барем овие моите да ги изгледам малце.

Ми доаѓа претпоставениот од Белград....што глеање ќе удрам, да бидам среќе ЛФЦ-Сити да ја стигнам:facepalm:

Утре се ми оди на то дека Евертон тешко ќе победи. Исто мислам дека и Фулам нема да изгуби, односно шансите да победи, според мене се 75%. Сигурна победа на Јунајтед. Исто тешка е и Саутемптон. Мислам дека Кардиф утре ќе добие. Редно време е. Кристал Палас се тврд тим со Пјулис сега. Му се „згреши“ да примат 3 гола од Њукасал, и мислам дека тешко ќе изгубат на Вила Парк. Ми оди на нерешено. Тотенхем, Челзи и Њукасал очекувам да добијат утре. Арсенал ако е капацитет сезонава, мора да победи утре. Можеби потешко од очекувањата, но ја очекувам x-2. Сити - Ливерпул празник за очи.

Саутемптон немаат победа 7 утакмици, таа на двојка ми оди мене, Евертон мора да изгуби некоја ама баш дека Сандерленд се тие незнам, ВБА имат 4 порази на последните 5 таа е за бркање X2, Свонси 1 победа на последни 5 утакмици..... лудница денот :D

Што мислите, можно ли е Клеверли да си отиде за Евертон во замена за Лејтон Бејнс како што се најавува?

Утре се ми оди на то дека Евертон тешко ќе победи. Исто мислам дека и Фулам нема да изгуби, односно шансите да победи, според мене се 75%. Сигурна победа на Јунајтед. Исто тешка е и Саутемптон. Мислам дека Кардиф утре ќе добие. Редно време е. Кристал Палас се тврд тим со Пјулис сега. Му се „згреши“ да примат 3 гола од Њукасал, и мислам дека тешко ќе изгубат на Вила Парк. Ми оди на нерешено. Тотенхем, Челзи и Њукасал очекувам да добијат утре. Арсенал ако е капацитет сезонава, мора да победи утре. Можеби потешко од очекувањата, но ја очекувам x-2. Сити - Ливерпул празник за очи.

Леј чоек, со исто размислување ги уплатив утакмиците на спортска.

Евертон последната ја тепаше со индивидуални потези, шут на Колман од преку 25 метри, и слободен на Баркли.
Ако барем ништо друго, очекувам натпревар со малку голови.

Леј чоек, со исто размислување ги уплатив утакмиците на спортска.

Евертон последната ја тепаше со индивидуални потези, шут на Колман од преку 25 метри, и слободен на Баркли.
Ако барем ништо друго, очекувам натпревар со малку голови.

И јас по тој тертип сум за размислување за ЕВертон. Сите викат, поклон, сигурна, Исус шета и дава уткамици и слични Битолски поими... Со Арсенал дадоја гол од индивидуален потег на онај младиочот, кој со дриблинг даде гол, после се „истурија“ врз слабиот Фулам тогаш. Индивуален потег на Баркли му донесе 3 бода. Утре ќе биди тешко. Нема да примат гол, но не знам ни дали ќе дадат. Се надевам грешам, оти сакам голови во ПЛ. Но тешка е.

Ова е тој ден, не одам на работа имам некои обавези но се надевам до 15 до 2 ке ги завршам и се паркирам до ТВ и завршувам со гледање фудбал во 8 :))))

http://www1.skysports.com/football/...lsea-boss-jose-mourinho-labels-arsenal-boring

Овој гомнаров стварно не знае кога треба да си ја затне муцката циганска. Да го кажеше некој друг ова, ајде може и да помине, ама циганов зборува за досадни тимови, аууу не ме заебавај.

http://www1.skysports.com/football/...lsea-boss-jose-mourinho-labels-arsenal-boring

Овој гомнаров стварно не знае кога треба да си ја затне муцката циганска. Да го кажеше некој друг ова, ајде може и да помине, ама циганов зборува за досадни тимови, аууу не ме заебавај.

Изгледа не го научивте жозе ама ич. Ова е класична ‘‘тексбук‘‘ изјава од Сер Алекс каде се трга вниманието од лошата игра(ако може да се каже така) ,не победи и се бранеше, па за да не пишуваат и замараат за тоа има дава сосема друга приказна за да имаат материјал до денеска.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom