HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.768
- Поени од реакции
- 20.491
- Локација
- Охрид, Аеродром на вода
Тамам до 1 полагање па маратон. TВ, лаптоп, PC, multitasking at its finest.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми доаѓа претпоставениот од Белград....што глеање ќе удрам, да бидам среќе ЛФЦ-Сити да ја стигнам![]()
Да точно еШто мислите, можно ли е Клеверли да си отиде за Евертон во замена за Лејтон Бејнс како што се најавува?
Утре се ми оди на то дека Евертон тешко ќе победи. Исто мислам дека и Фулам нема да изгуби, односно шансите да победи, според мене се 75%. Сигурна победа на Јунајтед. Исто тешка е и Саутемптон. Мислам дека Кардиф утре ќе добие. Редно време е. Кристал Палас се тврд тим со Пјулис сега. Му се „згреши“ да примат 3 гола од Њукасал, и мислам дека тешко ќе изгубат на Вила Парк. Ми оди на нерешено. Тотенхем, Челзи и Њукасал очекувам да добијат утре. Арсенал ако е капацитет сезонава, мора да победи утре. Можеби потешко од очекувањата, но ја очекувам x-2. Сити - Ливерпул празник за очи.
Леј чоек, со исто размислување ги уплатив утакмиците на спортска.
Евертон последната ја тепаше со индивидуални потези, шут на Колман од преку 25 метри, и слободен на Баркли.
Ако барем ништо друго, очекувам натпревар со малку голови.
http://www1.skysports.com/football/...lsea-boss-jose-mourinho-labels-arsenal-boring
Овој гомнаров стварно не знае кога треба да си ја затне муцката циганска. Да го кажеше некој друг ова, ајде може и да помине, ама циганов зборува за досадни тимови, аууу не ме заебавај.