Што кога сакаш и знаеш дека не те сакаат?

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Стануваш свесен дека ништо не можеш да промениш...ја вртиш страната и продолжуваш да го живееш животот без таа личност

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
не ме сака-не ме сака....
јебига не ќе губам време за некој кој што нема време ни за мене:wink:

Член од
29 август 2008
Мислења
91
Поени од реакции
0
Ако не си во врска со особата тогаш и кажуваш што чувствуваш, гледаш како ќе реагира. Ако изреагира позитивно тогаш се впушташ во авантура, а ако изреагира негативно ги прекинуваш сите контакти со неа, си се помируваш со судбината и си тераш понатаму со животот......од лично искуство е ова....барем кај мене имаше ефект.
A sto posle ti se vrati ili si najde podobro nesto?????????

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
You stalk the person, until he/she surrenders.
Or untill you get a restraining order.

Член од
29 август 2008
Мислења
91
Поени од реакции
0
Ако не си во врска со особата тогаш и кажуваш што чувствуваш, гледаш како ќе реагира. Ако изреагира позитивно тогаш се впушташ во авантура, а ако изреагира негативно ги прекинуваш сите контакти со неа, си се помируваш со судбината и си тераш понатаму со животот......од лично искуство е ова....барем кај мене имаше ефект.
A sto posle ti se vrati ili si najde podobro nesto?????????

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Ахахаха :pos2: смех... :pos2:

Или викаш..."Шефе, дај друго дете!"... "Дај!"..."Јебига сеа!" (к15)
Ама вистинската љубов е незаменлива :(

No restraining order could stop my love.

Illusionist

Осквернатор
Член од
15 јануари 2008
Мислења
49
Поени од реакции
0
хахаахахах онака мањачки ја демнеш не ја оставаш да дише, кај шо иде она идеш и ти, ја следиш постојано хахахахахах и на крај... у полиција ќе завршиш хахахаха џ’ст кидинг :pos2:

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Valjda ke se povlecam ,posle siti bitki sto ke gi napraam dostojno ke kepituliram..bar ke si go zadrzam dostoistvoto.

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61
Ке бидам благодарна и среќна што знам дека дефинитивно не ме сака...и нема ништо матно тука, нема што повеќе да мислам, или да правам нешто. Секако ќе има тежок период, но краток....А замислете да сте со некого и мислите дека ве сака, сигурни сте...а тој/таа воопшто не ве сака. Ова е дефинитивно полоша варијанта

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Ке бидам благодарна и среќна што знам дека дефинитивно не ме сака...и нема ништо матно тука, нема што повеќе да мислам, или да правам нешто. Секако ќе има тежок период, но краток....А замислете да сте со некого и мислите дека ве сака, сигурни сте...а тој/таа воопшто не ве сака. Ова е дефинитивно полоша варијанта

Скроз.
Јас ја поддржувам ситуацијава -сакам но знам дека не ме сака-.
Нема магли, натегања, трошење време и попусто празнење енергија, претурање од шупливо во празно, убедување и мазохистички немир.
Чиста.
Емоциите пиштат но бар во раце држиш јасни факти, и потсвеста сама по себе веднаш си подготвува квалитетен простор за новитети, иако во моментот тоа не се гледа.

GRUNGE

Cobain со цигарче!
Член од
25 февруари 2008
Мислења
677
Поени од реакции
28
Ако не ве сакаат, фак ит. Ќе сакаш ќе сакаш ќе преболиш. Што останува друго?
И секогаш нека се мота низ глава (колку и да боли во моментот) „Има и други риби во морето...“ :):smir:

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61
И морето е бескрано...секогаш има нкоја риба што не си ја видел

Kajgana Shop

На врв Bottom