A sto posle ti se vrati ili si najde podobro nesto?????????Ако не си во врска со особата тогаш и кажуваш што чувствуваш, гледаш како ќе реагира. Ако изреагира позитивно тогаш се впушташ во авантура, а ако изреагира негативно ги прекинуваш сите контакти со неа, си се помируваш со судбината и си тераш понатаму со животот......од лично искуство е ова....барем кај мене имаше ефект.
A sto posle ti se vrati ili si najde podobro nesto?????????Ако не си во врска со особата тогаш и кажуваш што чувствуваш, гледаш како ќе реагира. Ако изреагира позитивно тогаш се впушташ во авантура, а ако изреагира негативно ги прекинуваш сите контакти со неа, си се помируваш со судбината и си тераш понатаму со животот......од лично искуство е ова....барем кај мене имаше ефект.
Ахахаха :pos2: смех... :pos2:You stalk the person, until he/she surrenders.
Or untill you get a restraining order.
Ама вистинската љубов е незаменливаАхахаха :pos2: смех... :pos2:
Или викаш..."Шефе, дај друго дете!"... "Дај!"..."Јебига сеа!" (к15)
Ке бидам благодарна и среќна што знам дека дефинитивно не ме сака...и нема ништо матно тука, нема што повеќе да мислам, или да правам нешто. Секако ќе има тежок период, но краток....А замислете да сте со некого и мислите дека ве сака, сигурни сте...а тој/таа воопшто не ве сака. Ова е дефинитивно полоша варијанта
Така е. Секогаш има рибчиња.:wink:И морето е бескрано...секогаш има нкоја риба што не си ја видел