Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе празнуваат кладилнициве околу Н.Г. ?

Не бе, на 1ви сите пијани ќе одат на работа :D

Нормално дека нема да работат на 1ви и на 7ми. Другите дена ќе работат, а 5ти 6ти со скратено работно време.

Нормално дека нема да работат на 1ви и на 7ми. Другите дена ќе работат, а 5ти 6ти со скратено работно време.
ако добро памтам лани и на 1 и на 7 работеа златна копачка али исто со скратено време :)

Бет сити ќе работи и на први со скратено време, ќе почне со работа од 13 часот (и ќе работат до 17 мислам)

пред 1-2 години знам сите работеа на 1ви кога играа англиско..од кај 10-11 некој и покасно.

Од пијани коцкари најлесно се заработува мора да работат :D

мајами,оклахома - победи

сан антонио - хјустон минус поени

вориорс - клиперс плус поени

околу 5.5 квота

Е добро, можи од ко ќе се отрезнат да работат :)

Bonnie and Clyde, за на 7ми не ми се верва дека работеа.

Е добро, можи од ко ќе се отрезнат да работат :)

Bonnie and Clyde, за на 7ми не ми се верва дека работеа.

Годинава на Велигден работеше Копачка. Затоа прашав да не знае некој како ќе биде за Н.Г.
--- надополнето: 25 декември 2013 во 19:31 ---
Од пијани коцкари најлесно се заработува мора да работат :D

QFT

Моцарт сигурно работат на 7-дми..за на први не знам но се сеќавам дека кошарките ги уплаќав лани и година пред тоа на Божик

Во Бетсити го уплатив Кармело на минус а сега изгледа дека Кармело нема ни да игра. Дали ќе се смета како 1 коефициент или ќе си се важи минус (please be this one..)

Јас во недостиг на понуда си пишав 4 колони лото за прв пат и сум возбуден :) ... еве сеуште чекам извлекувањето... доцнат пола саат иначе....
Едит - 3ка во 1 колона , 2ка у друга и 1 погодена у трета колона, у четврта 0... :sick: ... у сабота ќе попунам пак, додека не си ги вратам парите не се откажувам :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom