Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сме правеле размена со Хербалајф, сите се фанови на Ливерпул освен некој што лајкнале да хејтаат пред дербиња итн..
Не сме правеле никакви размени у последниве 4-5 месеци![]()
Море не лажете. Еден период имаше една силна иницијатива и затоа стигнавте до толку висока бројка![]()
A be, neli vi rekov da olabavite. Posle, ne ste se ponasale kako pishpirici i mali detenca....ebave!
Pozitivna energija, we need it on Boxing day!
Ја чекам да ми го објасниш деизмот, интересно ми звучиOk KazioX, Ok...ja neam gajle ni so nereseno so City, ama ne sakam onakva idiotska diskusija, pa na fan klub Liverpul sme, ne na tema za relgija kade mrsimudat do besvest malokurevci.
Lets cruuuuuuuuush them all and grind them into dust so their unborn children's children will weep tears of LIVERPOOL RED!!!!!!!!!
Ok KazioX, Ok...ja neam gajle ni so nereseno so City, ama ne sakam onakva idiotska diskusija, pa na fan klub Liverpul sme, ne na tema za relgija kade mrsimudat do besvest malokurevci.
Lets cruuuuuuuuush them all and grind them into dust so their unborn children's children will weep tears of LIVERPOOL RED!!!!!!!!!
Ракиите*Дивајдеров ја смирува ситуацијата наместо да ја распламтува кавгата?
Само мене ми е тука нешто чудно или??? Да не му е нешто неарно?
Банојтечуда праат![]()
баш тие обратен ефект треба да имаат, да предизвикуваат нагони за кавга, ама изгеда старава негоо дома во ракијата и тро лексилиум има бувнатоРакиите*
![]()
Се мислам дали да ги гледам.. коа не гледам по 0-5 тепаме..
Не се испушта дуелот на двата најдобри тимови годинава, јас уште од последниот со Свонси во 2011/12 немам испуштено натпревар, освен 2 пријателски.