Цивик не ти се допаѓа?Тој од 2006-2011 год. е перфекција,многу убав автомобил,посебно 1.8 140 кс.Разгледај Мазда 3,Тојота Аурис.За постарата верзија 2002 неде беше мислам. Таа ми се свиѓа. А поновиве не ми прават ќејф.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цивик не ти се допаѓа?Тој од 2006-2011 год. е перфекција,многу убав автомобил,посебно 1.8 140 кс.Разгледај Мазда 3,Тојота Аурис.За постарата верзија 2002 неде беше мислам. Таа ми се свиѓа. А поновиве не ми прават ќејф.
Дали некој знае каде можам да најдам лев брисач за BMW E34?
Обратен е брисачот, кај све не побарав нигде нема... само гумица можам да сменам, али за 2-3 месеца пак е крш :/
Јас од Сарај купив бришачи Бош оригинални. Поскапи се али ќе ти тераш мнпгу време.
Ако ти ги извади некој ќе се сликаш
ехеееј тоа е веќе демоде некој да извади оти го нема веќе Авто-пазар како што беше кога продаваа све живо-диво дури и украдени бришачи и раткапни![]()
Да знам дека си ги платил по 300-400 денари парче,јас ќе ти ги извадам.Него,друга мака имам јас.Затнат ми е резервоарот,колава не пали,ја палам со пумпа за друкање воздух,ќе поработи 40-50 секунди и гаси.После пак ќе надрукам нафта и пак ја палам.Како најбрзо и најбезболно се чисти резервоарот?Мајсторов вика до резервоарот бил,јас мислам дека некое црево прима воздух и затоа не пали.Добро е што не е бошот.Дали се тура некој адитив внатре или морам цела нафта со црево да ја претурам во тубе,и да го вадам резервоарот,за да би можел да го исчистам или евентуално исперам.И од што може да се затне маму му јебем,секогаш внатре има по 15-20 литра нафта,никогаш не сум ја оставил да светне на резерва.
Испразни нафтата откачи се што оди до мотор црева и на компресор под притисок.После ако си во можност бензин стави да протече низ инсталација,па пак со воздух.....Поззз
Нафтата замрзнува.Адитив против мрзнење castrol 400-500 ml и е околу 650-700 денари.Се става едно капаче на 10 литриДа знам дека си ги платил по 300-400 денари парче,јас ќе ти ги извадам.Него,друга мака имам јас.Затнат ми е резервоарот,колава не пали,ја палам со пумпа за друкање воздух,ќе поработи 40-50 секунди и гаси.После пак ќе надрукам нафта и пак ја палам.Како најбрзо и најбезболно се чисти резервоарот?Мајсторов вика до резервоарот бил,јас мислам дека некое црево прима воздух и затоа не пали.Добро е што не е бошот.Дали се тура некој адитив внатре или морам цела нафта со црево да ја претурам во тубе,и да го вадам резервоарот,за да би можел да го исчистам или евентуално исперам.И од што може да се затне маму му јебем,секогаш внатре има по 15-20 литра нафта,никогаш не сум ја оставил да светне на резерва.
Нафтата замрзнува.
Адитив против мрзнење castrol 400-500 ml и е околу 650-700 денари.Се става едно капаче на 10 литриТурив бензин,400-500 грама.Не ќе да е до тоа,во гаража ми стои колата.
Ако не си знаел да ти кажам дека секое ауди сонува да биде бмв.Prodaj toa tezgereto i zemi si nekoj vw tdi. Moeto a6 pali podobro od benzincite nasabajle.
Да да сонувај дека е така.BMWto pa sonuva TDi motor.
![]()
Сака пунто 1.2BMWto pa sonuva TDi motor.
--- надополнето: 24 декември 2013 во 23:45 ---
Najubo nek si zeme nekoe malo-sredno benzince pa na plin. Ne mora germansko,korejskite se isto odlicni.