Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Па ни НБА нема денес:pos:.. ајде од утре со нови сили до нови победи...Оклахома ќе го исплеска Њу Јорк мислам и тоа со хендикеп...

Зошто Џони, ооооо зошто ја спомна бе пријател??? А у план ми беше да ја играм...

Ќе тепаат бе..играјги глата ќе му ја дупнат....неможам се да промашам..некогаш и јас ќе погодам да му се невиди, на толку пратење rezultati.com белким ќе фатам нешто :D

City - Liverpool 1
Chelsea - Swansea 1
Aston Villa - Crystal Palace 1
Everton - Sunderland 1
Newcastle - Stoke 1
Tottenham - WBA 1
West Ham - Arsenal 1

So 500che ova u chetvrtok :)
--- надополнето: 24 декември 2013 во 17:50 ---
Arsenal 2ka... my bad. :icon_mrgr:

City - Liverpool 1
Chelsea - Swansea 1
Everton - Sunderland 1
Newcastle - Stoke 1
Tottenham - WBA 1
West Ham - Arsenal 1

Дај некој утакмици за задушница, имаш ? :icon_mrgr:

Ќе тепаат бе..играјги глата ќе му ја дупнат....неможам се да промашам..некогаш и јас ќе погодам да му се невиди, на толку пратење rezultati.com белким ќе фатам нешто :D

Башка без Кармело, Фелтон и Чендлер се Никси, може уште од денес да се лупне добра пара на ОКС, има главата да им ја дупнат, а исто и Мајами на Лејкерс.

City - Liverpool 1
Chelsea - Swansea 1
Everton - Sunderland 1
Newcastle - Stoke 1
Tottenham - WBA 1
West Ham - Arsenal 1

Ливерпул 2-ка ќе биди, немој да фрлаш 500-ки за џабе :D

Башка без Кармело, Фелтон и Чендлер се Никси, може уште од денес да се лупне добра пара на ОКС, има главата да им ја дупнат, а исто и Мајами на Лејкерс.

Ke igra Wade za Majami druze ? T.e i bez nego se jaki :)
p.s. fativ jas :D imav takvo cuvstvo (y)

Ќе игра Чендлер бе, а Мело е неизвесен али верувам дека ќе игра и тој пошто не е некоја сериозна повреда...

Ќе игра Чендлер бе, а Мело е неизвесен али верувам дека ќе игра и тој пошто не е некоја сериозна повреда...

Свитка зглоб Мело, а иначе Чендлер да, ќе игра, моја грешка. :D
@Curva_sud
За Вејд не знам, се зависи од него тоа, гледаш на некои утакмици го игра а на некои не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom