Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно така ама јас мислев на минофрлач со кумулативна граната.Инаку и хаубица од 200мм со обична хе граната 20 да испука по Т90 ката ништо нема да му биде.
--- надополнето: 23 декември 2013 во 21:06 ---
Еми момче го имаше и го има на секоја изложба на волците.Пошо само тие ги поседуваат.Е сега незнам шо марка се ама знам дека првите самострели ги добиваат после неколку месеци од нивното создавање у 94.Голема примена имале и у 2001 волците ги тепале Албанците со нив.Многу јако чудо стрелата се движи со брзина околу 320 м/с така ми кажа волкот тогаш.Има многу убава оптика и е ногу фрачен за држање.
--- надополнето: 23 декември 2013 во 21:06 ---
Еми брат ќе се пишаме ние.За која единица мислиш,кажувај
Како стандардно го користат ама само снајперистите.И другите пукаат со нив ама снајперистите ги поседуваат.добро тоа ми е познато...туку дали има некоја посебна обука за самострелот како што е за снајперите на пример или самострелот го користат сите како и стандардното оружје?
Хехех шумската.Многу интересно пред 2 години ги видов нашите шумски полицајци носеа бугарски калашникови тие црните од кај им се жити се.
semper ovde ke kazis nesoza slikava?
Прегледај го приврзокот 80311

Како стандардно го користат ама само снајперистите.И другите пукаат со нив ама снајперистите ги поседуваат.
--- надополнето: 24 декември 2013 во 15:34 ---
Хехех шумската.Многу интересно пред 2 години ги видов нашите шумски полицајци носеа бугарски калашникови тие црните од кај им се жити се.
\Брат шумската полиција сеуште постои и ќе постои
\
Amblemot beshe na Meckite !
Tie s erasformirani ukinati !
--- надополнето: 24 декември 2013 во 21:17 ---
![]()
zalosno od nervozi se mu se desiгенералот Ристо Галевски pokojniot koj pocina pod somnitelni okolnosti kako i generalot pande
Прегледај го приврзокот 80312
kum mi bese 
Не знам за самострелот,ама од ладните орудија слушнав дека сајлата за давење била доста употребувана од Волците во 2001.Да не ги заборавиме и ножевите,а ако знае некој какви ножеви користеле нека каже.