Без кондом сте - Што ќе правите?

Со оглед дека лани за малку ќе клецнев, годинава нешто поретко...

Десанка Шакич и Левадија Рукич не се бунат ни вака ни така.

да појдам да ви купам ако не......

Ако сум без кондом, преминувам на анал :P

Море кога ќе ме пукнат будалите каков кондом бее директива пукај револверот...

Иам вишак навлаку за даљинско,гланц нова мерише на фабричку радњу, оригинал медицински исправна стфар,некористена и голема за пуно програми дали дигитални или обично нема везе битно да се деси замена за туј стфар што се вика кондом и што е напраена за да нема еијдз и да не се деси неиспланирана мама бебица.
Добра замена би било тој кесиче а? :ROFLMAO:

Не страна на шалу, ако се попалу а неам кондом, ке ву ги напрау уста лом па тк ке гу испрату дом.

Ништо страшно бе, ке се секснемо без кондом ако има споразум ако не ке игра орал шеесдевет
Али ако ву е чиста, избањата, знаеш она ако не се мие барем едн дн ке ву зрачи негативна розе киселина која стфара херпеси и разни заразни срања

Што ке праву ? Па ке купу ако не дава без кондом бе ако е јака дунда и вреди да се трчи до најблиску трафику на овј минус зимски.

Вадам целофанчето од цигари и ебаАм, малце ке гребе али јебига што се мора се мора :D

Вадам целофанчето од цигари и ебаАм, малце ке гребе али јебига што се мора се мора :D
Ako ti pasuva celofanceto,poarno so sreden prst da ja rabotis,po ke zavrsis rabota.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ќе му дозволам орално да ме задоволи и ќе играе десанка и леванка. А следниот пат когa ќе се видиме, ќе му донесам 15 кондоми. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom