Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
убаво ја спомна слендора, штета што тагирањето НЕ работи, одамна сакам да пијам со неа.

Работи тагирањето друже. Само не преминува во плава боја како линк и да е clickable. Како на стариот начин си пишуваш @Splendora или @kooperativa :)

Мене ми покажува кога сум тагнат.
--- надополнето: 23 декември 2013 во 18:11 ---
ај еве неврзана идеа, стара нова година? не е викенд, али ............?

Јас сум за Стара Нова (y), добра идеја.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
еве ти сега ко божем ме тагираше, али НЕ, не добив никакво известување. ја пратам онаа темана за поддршка каде се спомнува повеќе пати и знам дека и кај други не функционира. не е кај сите, али јас спаѓам во таа категорија каде НЕ добивам.
ај сега ОН, колку што можам да предвидам, јас тој ден би требало да сум слободен, али не сум сигурен. како и да е ако ви се допадне идејата, терајте!!! (y)

S

StormRage

Гостин
не, не не не не ... 15ти е океј... 14ти не е фер... :D неможам да дојдам, ќе се прам бубарок хахаххаха

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
нишо, ја и ти ќе си прајме собиранка бе... и ќе поканиме одредени луѓе :D
And i know a good location for it :D хахахаххаха
пеер, ако ме заборавиш ............ имам копач, па мисли му ја ;)

N

NikolaMKD91

Гостин
+1 за собиранка за Стара Нова . АМа ако може и една собиранка помеѓу 1 и 15 јануари да се организира, па да не фатат две прослави за празниците . Кој неможе на едната ќе дојде на другата. :D

A

AnFem

Гостин
Луѓенца, јас сум на диета, не пијам алкохол, ни сокови, а треба да движам, така да седенки по кафичи не ми одговараат многу. Да не должам, има ли заинтересирани за да одиме на Paint ball, да се попукаме малку? :D

@Kaiser

S

StormRage

Гостин
Луѓенца, јас сум на диета, не пијам алкохол, ни сокови, а треба да движам, така да седенки по кафичи не ми одговараат многу. Да не должам, има ли заинтересирани за да одиме на Paint ball, да се попукаме малку? :D

@Kaiser

нешо ногата ме боли али радо би дошол :)

Kajgana Shop

На врв Bottom