blue ladybug
Фанг ловер
Јас се зачленив годинава на форумот и нема предновогодишна собиранкаи така, .... оваа година нема да има предновогодишна собиранка![]()

Ги бојкотирам сите идни собиранки!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас се зачленив годинава на форумот и нема предновогодишна собиранкаи така, .... оваа година нема да има предновогодишна собиранка![]()
не мрчиЈас се зачленив годинава на форумот и нема предновогодишна собиранка
Ги бојкотирам сите идни собиранки!![]()
поголем мр мр од неа немане мрчи
А после нова година? Таман и јас ќе ви се ставам.![]()
Мислиш после стару годину, зшто после нову е две и петнаеста : ) Нова е две и четрнаеста
После први пљус ЈА!
Што би рекла Кочанчанска гзла "НемаСиПроблем" : )Кумановац, ич нејќу големи собиранки али за тебе праам исклучок,али ако ја праиме со сите салтанати. Трошкои јас сносам![]()
убаво ја спомна слендора, штета што тагирањето НЕ работи, одамна сакам да пијам со неа.Јас не идам ако не иде Splendora. Или wot eвеntualno. Seeдно.
морееееееееее...................... “празници се ближат, празници се ближат“ако после нова година е 2-3-4ти јануари... или после 20ти, се останато измеѓу не е фер![]()
ај еве неврзана идеа, стара нова година? не е викенд, али ............?Добро, предновогодишна тешко, секаде е веќе фул и резервирано, ама кажувајте барем дали пред или после Божиќ, да видиме за кога има кворум.