Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
и така, .... оваа година нема да има предновогодишна собиранка :(
Јас се зачленив годинава на форумот и нема предновогодишна собиранка :(
Ги бојкотирам сите идни собиранки! :P

Епа ае организација на иницијатива на форумџии ако не од управата? Шо викате, да отидеме некаде на 30ти и да се здрвиме онала :D

Мислиш после стару годину, зшто после нову е две и петнаеста : ) Нова е две и четрнаеста
После први пљус ЈА!

Мислиш после стару годину, зшто после нову е две и петнаеста : ) Нова е две и четрнаеста
После први пљус ЈА!

Кумановац, ич нејќу големи собиранки али за тебе праам исклучок,али ако ја праиме со сите салтанати. Трошкои јас сносам:icon_lol:

Кумановац, ич нејќу големи собиранки али за тебе праам исклучок,али ако ја праиме со сите салтанати. Трошкои јас сносам:icon_lol:
Што би рекла Кочанчанска гзла "НемаСиПроблем" : )

А кои трошкови? Што сам ја спонзоруша, Скопјаница :ROFLMAO:
Салтанати да си праиш на олимписки базен, салто назад салто мортале, скок смрти hhh
Не, муда на страну, шала де, сакам и ја да запознам голем дел од овј форумљашки сфет.Сакам у некое ресторанТче да се смее асталче и софретина. Да зборимо како навиени, да се смеемо, да се смеемо и само да се смеемо

Орг анизирајте Ви, ја доваѓам

Уа Форумска Администрација, никакви домаќини да организираат пред/постновогодишна забава (n). Демек традиција ова она, ништо.

Добро, предновогодишна тешко, секаде е веќе фул и резервирано, ама кажувајте барем дали пред или после Божиќ, да видиме за кога има кворум :).

Јас не идам ако не иде Splendora. Или wot eвеntualno. Seeдно.
убаво ја спомна слендора, штета што тагирањето НЕ работи, одамна сакам да пијам со неа.
ако после нова година е 2-3-4ти јануари... или после 20ти, се останато измеѓу не е фер :D
морееееееееее...................... “празници се ближат, празници се ближат“
--- надополнето: 23 декември 2013 во 18:09 ---
Добро, предновогодишна тешко, секаде е веќе фул и резервирано, ама кажувајте барем дали пред или после Божиќ, да видиме за кога има кворум :).
ај еве неврзана идеа, стара нова година? не е викенд, али ............?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom