Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Го изгледав American Psycho и ми беше многу глуп филм,се чудев какви се овие глупости и како може да има толкава хардкор фан база но крајот ептен го извади филмот,крајот ми се допадна многу и последниот говор е прејак.
Но сепак...очекував повеке но никако не беше залудно потрошено време.

:) Фала - повеќето веќе сум ги гледала. Не го гледам меѓу твоите филмови Three... Extremes (многу мрднат психолошки хорор- секоја чест ако го исгледаш до крај), Bittersweet life - http://www.imdb.com/title/tt0456912/ , The man from nowhere - http://www.imdb.com/title/tt1527788/, A moment to remember - http://www.imdb.com/title/tt0428870/ Ако ми текне уште некој ќе ти пишам. За сите овие потпишувам со две раце дека се добри.
--- надополнето: 22 декември 2013 во 21:23 ---

Сакам A tale of two sister да го гледам, ама ми е страв да не е како Three... Extremes, од една страна сакам да го гледам до крај, од друга страна срце не може да издржи :pos:
A Moment To Remember го заборавив, а го имам преведено :)
The man from nowhere солиден, другите не ми се гледани ама ги имам... Тие што ги пишав ми се 8 и погоре оцена, иначе иам и доста други изглеано.

се изнагледав Али Џ деновиве, ѕвер
respek

Сигурна сум дека повеќето сакаат нови филмови, ама филмови од времето на Хичкок или Кјубрик имаат такви приказни што го памтиш филмот до детаљ долго време. Те тера да направиш анализа, да се замислиш, а ретко денес кој филм ме тера на анализа. Ме интересира дали некој воопшто го има гледано 12 Angry Man и дали има некаков коментар :) Јас летоска прв пат го гледав и точно дека е од 1957, ама ме остави без зборови. Приказната-врв!
so fucking special, кјубрик и хичкок гледала :D
филмови од имдб топ250 и мејнстрим-хипстерски режисери ко q-prick, lunch i hitch cock не се бројат, па колку сака нека се стари, различни или чудни

Го изгледав American Psycho и ми беше многу глуп филм
christian_bale_american_psycho_patrick_bateman_axe_10989289_RE_PwnzElite_has_declared_war_on_Grammar_Nazis-s400x300-173837.jpg

Си ме извадил од контекст со цитираното,реков на почетокот ми беше глуп...настрана некој снимени сцени,другото све ми беше илогично и многу нереален психопат,све додека не го видов крајот :)
Кога дојде крајот видов дека трипал и илогичностите во филмов беа оправдани

се изнагледав Али Џ деновиве, ѕвер
respek

За ова имаш “ва-сап“ ала Бруно

so fucking special, кјубрик и хичкок гледала :D
филмови од имдб топ250 и мејнстрим-хипстерски режисери ко q-prick, lunch i hitch cock не се бројат, па колку сака нека се стари, различни или чудни

За ова имаш “иш-донт-тинк-со“, ако тоа “не се бројат“ ти значи дека се лоши... Хичкок треба со сила да да им биде пуштан на сите како на Алекс шо му ги држеа очите отворени од Пеколен Портокал :D

За ова имаш “ва-сап“ ала Бруно

За ова имаш “иш-донт-тинк-со“, ако тоа “не се бројат“ ти значи дека се лоши... Хичкок треба со сила да да им биде пуштан на сите како на Алекс шо му ги држеа очите отворени од Пеколен Портокал :D
малата сакаше да испадне special со хичкок и кјубрик
не викам дека се лоши, викам дека не се real hipster material
watchin hitchcock and qbrick aint gonna make you a original hipster, ai? :D

многу материјал од Саша инаку, а расцепкан на многу места..гледам има многу спешлс, многу серии, многу гостувања...не можам да најдам се` да изгледам

и двете верзии (америчка и англиска) плус спешлс ко Innit, Aiii, Bling Bling... :D

Ке се гледа филмови денес,по вашиве критики сите биле супер
Прегледај го приврзокот 80119

Да се самоцитирам ,мисијата успешна ,оцена 10
Wow која приказна ја има The Best Of Offer ,америте да цркнат од љубомора. Џефри маестрален,ко секогаш.Ептен ми се свиѓаше филмов,после 2години гледам волку добар филм,се пред него беше тапа ,пушташ амерички филм и за 2 мин знаеш се од почеток до крај како ке иде, а за овој се изнаврзав ова вака-така-онака...
THe guard што убаво ме изнасмеа ,петарда:cuc:.

Овој станицата некако просечно ,како да фалеше нешто во филмот, да не пишуваше на крај на преводот ima jos немаше да знам дека е правен по вистинска случка.

Не ќе биде лошо да се направи ваква тема и за следнава година.

(И пред некој да пише "Па што не почнеш ти ?" немам доволно желби за вас, а празна тема не се отвара :icon_mrgr: )

Не ќе биде лошо да се направи ваква тема и за следнава година.

(И пред некој да пише "Па што не почнеш ти ?" немам доволно желби за вас, а празна тема не се отвара :icon_mrgr: )

Па освежи ја темата со пост и ќе го сменам насловот во 2013 :) Ако не ти текнува што да пишеш посакај им на членовите многу среќа и здравје во новата година :love: aka сунгерот стајл.

Инаку со нетрпение го очекувам Her, имам чувство дека ќе биде еден од најдобрите филмови годинава... по содржината ми изгледа сличен на Lars and the real girl кој патем ми е меѓу најдобрите љубовни филмови. Имав негде пишано рецензија, уште еднаш препорака за него.

p.s.
xXBHlgd.gif

The Act of Killing.. (y) Ме изгуби некаде на половина, ама добар!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom