Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Само на муабет ќе останеме со маициве и шалчињава. Јас сум за да се направат. Дај немој да сте буљаши...
Модераторе, ај остај им ги merchandize работите на тие задолжени за тоа, ти регулирај останото на форумов :P

Модераторе, ај остај им ги merchandize работите на тие задолжени за тоа, ти регуларај останото на форумов :P

Мислам дека ние, обичните што не сме внесени во целост кога станува збор за мерчендајз заслужуваме барем апдејти од време на време, кога станува збор за........мерчендајз-от де!

Мислам дека ние, обичните што не сме внесени во целост кога станува збор за мерчендајз заслужуваме барем апдејти од време на време, кога станува збор за........мерчендајз-от де!
Се шегувам, обичен! :D Добредојдено е сугестија бе, нормално, али неколку пати кажав, првин да средиме со лењирите и магнетчињата, после маици, знамиња, шалови и тн. :)

Само на муабет ќе останеме со маициве и шалчињава. Јас сум за да се направат. Дај немој да сте буљаши...
А се има одлучено за дизајнот?Не сум од Скопје, а би сакал да си испринтам маица па да не бидам црна овца.

А се има одлучено за дизајнот?Не сум од Скопје, а би сакал да си испринтам маица па да не бидам црна овца.

Не знам, прашај го одговорниот РикиЛФЦ(Аспас) :)

Јас сум и за маица и за шал, уште денес.

Би направил нешто, но ќе оплескам со англискиот :D

Би направил нешто, но ќе оплескам со англискиот :D

Па пиши на Македонски. Логото на Бамбер, Дедо Мраз со Бамбер капче, една елка во позадина и од страна пишува "Бензема Најјачи" и ќе им кажеме дека тоа значи Merry Christmas на Македонски.

Па пиши на Македонски. Логото на Бамбер, Дедо Мраз со Бамбер капче, една елка во позадина и од страна пишува "Бензема Најјачи" и ќе им кажеме дека тоа значи Merry Christmas на Македонски.

ахахаххахахахахаха :cuc:Будало една ме засркна хахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom