Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Начо>Бартра^ Богами, Начо моментално за него е Варан![]()

Начо>Бартра![]()
Околу 300 милионки, таја е претпоставката, медиумиве неверувам дека имаат точна информација а клубот не излегова во јавност околу таја работа. Се планира се да биде подмирено до 2016-17-та година. Подмирени долгови, нов стадион и ако се оди според планот во Атлетико започнува една нова ера за 4-5 години
И кај нас се спомнуваше инвеститор, заинтересиран беше најбогатиот човек на планетава Питер Лим мислам дека се вика не ме фаќајте за збор ама ништо од тоа мислам дека го зеде Овиедо, пак не ме фаќајте за збор не сум сигурен. Добро би дошол еден инвеститор ама да не вложува по 100 и кусур милиони евра, пошто сум голем негативец кога се во прашање инвеститориве во фудбалов кој се утепаја од пари давање, само прават срање од фудбалот!
Да има Чоло на располагање 100 милиони како Боаш на Атлетико крајот нема да му се види!![]()
Питер Лим не го земал Овиедо, еве сега и он со понуда да ја купи Валенсија

Крлос Слим де, ги помешав. Туку да не го земи сега Валенсија и Анхел Кореа, имавме во план да го прајме новиот Агуеро![]()

После колку години екипа што не е Реал/Барса ќе биде прво место на табела ?