Абе се тоа супер, ама што е добар велосипед за тебе? Значи сакаш маѕнтинбике, роадбике не е исто. Е сеа одкако ке напишеш што сакаш е полесно да ти се одговори, ама ајде да пробам без тоа да ти кажам мое мислење. Прво се горе споменато е топ бренд, значи немаш промашај со нив. Едино што мене не ми се допаѓа е тоа што го преплакаш името (бар кај нас). И сеа ке ти пишува силно и големо брендче на твоето велосипедче, ама за сметка на тоа ке имаш доста послаби делови. Компромис што секогаш го имаш. Е сеа можеш да земеш некое не толку звучно име за рамка, ама затоа пак да ставиш поквалитетна опрема.Вака сеа дечки, ме интересира ваше мислење за некој добар точак, 400~500 евра, али да е нов зошто не сакам половен да земам. Значи гледав Specialized, Трек 2014, и Мерида, али и други опции се добредојдени. Работава е што од овие 3 фирми има за таа цена и лично не се разбирам шо како кој е бољи. Кај и да идеш продавач ко продавач ќе знае како да те убеди, па затоа овде прашувам. Инаку знам дека може прашањево е поставено овде 20 тина пати ама ме мрзи да пребарувам 260 страни.![]()
Се надевам дека бев од корист