Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Лари од Бајкмаркет е најефтин кога се работи за резервни делови за велосипеди?

Picture 998.jpg.Picture 999.jpg.Picture 1000.jpg Simano-original
ако има некој потреба од овој амортизер нека се јави-еден примерок-парче. НОВ.

Да не има некој купено ваква маска за возење/ трчање?

http://tinyurl.com/osf49nd

ym99gZp.png

http://tinyurl.com/p4oyv2t

ccvjgLY.png

Ме интресира дали држи топло и дали се изместува/ паѓа при трчање/ возење?

напрај си сам од женски хеланки.. 150 денари се.. а се далеку постабилни од оваа втората
--- надополнето: 27 ноември 2013 во 20:21 ---
напрај си сам од женски хеланки.. 150 денари се.. а се далеку постабилни од оваа втората

Јас имам ваква, ја земав од aliexpress, топ е, држи топло и не се изместува.

А дали ти го покрива лицето над носот или само вратот? Или се подесува висински?

А дали ти го покрива лицето над носот или само вратот? Или се подесува висински?

Си ја местиш како ти одговара.
Иначе некој да препорача квалитетни долни долги бициклистички, јас имам од aliexpress комплет горни долни но не штитат ништо, се премрзнав на Водно.

Има некој од chainreactioncycles.com порачвано да сподели искуство?

Јас си порачувам едно, за вас незнам :)

Вака сеа дечки, ме интересира ваше мислење за некој добар точак, 400~500 евра, али да е нов зошто не сакам половен да земам. Значи гледав Specialized, Трек 2014, и Мерида, али и други опции се добредојдени. Работава е што од овие 3 фирми има за таа цена и лично не се разбирам шо како кој е бољи. Кај и да идеш продавач ко продавач ќе знае како да те убеди, па затоа овде прашувам. Инаку знам дека може прашањево е поставено овде 20 тина пати ама ме мрзи да пребарувам 260 страни. :D

Вака сеа дечки, ме интересира ваше мислење за некој добар точак, 400~500 евра, али да е нов зошто не сакам половен да земам. Значи гледав Specialized, Трек 2014, и Мерида, али и други опции се добредојдени. Работава е што од овие 3 фирми има за таа цена и лично не се разбирам шо како кој е бољи. Кај и да идеш продавач ко продавач ќе знае како да те убеди, па затоа овде прашувам. Инаку знам дека може прашањево е поставено овде 20 тина пати ама ме мрзи да пребарувам 260 страни. :D

Отиди во outdoor на рекорд што е, имаш corratec, сигурно имаат добри промоции сега за тие пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom