Добро. Кажи ми дали случајно вехабиите ги убија децата баш на најголемиот христијански празник?
Дали случајно истите постеров го направија, баш на Св. Никола, од кој и потекнува ликот на Дедо Мраз и која што е најмасовна православна слава?
Треба да си многу глуп да мислиш дека човек лесно убива некого(поготово деца).
Таква тенденција имаат само психопати(сериски убици) и секако не застануваат на еден туку имаат цела историја на убиства.Само вакви убиваат од “досада“.
Еден бог знае што всушност се случуваше Смиљковци.
Многу поверојатна сторија е дека постоел некој шверц на одредени “блага“(дрога/оружје) со соседното Косово отколку Ислам.
Тоа што Министерот “Бркоња“ играше во стил:
“Не удирај магарето туку самарето“ ми алудира на нивна умешаност во сето тоа.
И секако,никогаш нема да ги осудат(тоа веќе ти станува реалност).
Веројатно и ти светка зошто нема да ги осудат(не поради недостиг на докази/не ги екстрадицирале од Косово и слични кафански муабети).
Исто говно ти се.
Да биде глупоста уште поголема,не знам како е можно во секуларна држава да мешаат религии.Не постои религија во нивното судство,ако си виновен си осуден.
Безразлика на твојот “бекграунд“(националност,етничка припадност,вера...).
Али ајде,“вехабизмот“ е ин работа и ќе добиеме “меѓународна позорност и поенчиња“/Израел и САД ќе дркаат па можеби “ќе фатиме некој плус“ во врска со нерешливите прашања за нашата држава.
--- надополнето: 20 декември 2013 во 20:17 ---
Добро. Кажи ми дали случајно вехабиите ги убија децата баш на најголемиот христијански празник?
Дали случајно истите постеров го направија, баш на Св. Никола, од кој и потекнува ликот на Дедо Мраз и која што е најмасовна православна слава?
Да не заборавам,Христијанскиот календар има секој ден празник.Значи буквално секој ден(некој светец,слава...).
Значи,секој ден муслиманот да рече нешто исламско одма провокација е?
За постерот се изјаснав,глупост.
Иако сметам дека нема врска со вашата религија(да бидам попрецизен,голем дел немаат абер од каде потекнува Дедо Мраз.Не знаат нити кој е Св.Никола нити некогаш знаеле).
Но,ти секако си конспиратист,се што ќе рече владата убаво си го сркаш и секако,твоите најголеми непријатели се Албанците и Муслиманите.