Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Баш се мислев деновиве како да продолжиме со темава.. слбодно предлози, велиш да стане како дневник на гледани филмови од билокога но со оцени во вид на предлог?

Мислев оцените како оцени ги сфаќам како предлог, пример имам сличен вкус со некој и ако тој му дал на некој филм 5 одма го глеам :) Предлогот ми е иста/слична таква тема за сите филмови, а филмовите од тековната година или во склоп на таа тема или посебно што знам... Зашо и јас најдов неколку добри филмови од таа тема па си викам зошто да се ограничуваме само со тековната година :)
И, зарем нема да ги подредиш тие од 2013? :cautious: Цела година те чекам, тоа е најзабавниот дел.

Тоа на крај на сезоната:D

Читам многу позитивни критики за The Wolf of Wall Street, едвај го чекам на добра снимка.

Stopirajte site muabeti na sekunda

The.Spectacular.Now.2013.720p.WEB-DL.x264.AC3-VAiN

Пред некој ден го гледав Hot Fuzz,oдличен филм ептен ме бендиса,верувам дека повеќето од вас го имаат гледано,но доколку го немате топла препорака да го гледате посебно ако сте љубители на бритиш хумур.8/10

Пред некој ден го гледав Hot Fuzz,oдличен филм ептен ме бендиса,верувам дека повеќето од вас го имаат гледано,но доколку го немате топла препорака да го гледате посебно ако сте љубители на бритиш хумур.8/10

А сеа уште во истиот момент симнуј Shaun of the dead и The world's end чим те бендисал Hot Fuzz :D

Предлозите и аватарот = win ситуација :D
Shaun of the dead го имам гледано одамна благодарејќи на него го најдов и Hot Fuzz,фала на предлог :)
Worlds end ќе го изгледам,па се надевам дека е со сличен квалитет како гореспоменатите.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
Предлозите и аватарот = win ситуација :D
Shaun of the dead го имам гледано одамна благодарејќи на него го најдов и Hot Fuzz,фала на предлог :)
Worlds end ќе го изгледам,па се надевам дека е со сличен квалитет како гореспоменатите.

Тро послаб е, али таа е екипата. Ок филм е.

Ми врза ,,филм" ако некогаш дојдам до вишок пара а да немам попаметна идеја за трошење, да ја спроведам идејата од истиот.

Stopirajte site muabeti na sekunda

The.Spectacular.Now.2013.720p.WEB-DL.x264.AC3-VAiN
It's now alright but nothing spectacular about it.
Малце необични дијалози, чудни од време на време ама ок филм, ми го држеше вниманието.

The Baker http://www.imdb.com/title/tt0783234/?ref_=nv_sr_1 мене лично ми е подобар од World's End, ѕирни го.
Друг сличен е The Guard http://www.imdb.com/title/tt1540133/?ref_=fn_al_tt_1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom