Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Пред некој ден го гледав Hot Fuzz,oдличен филм ептен ме бендиса,верувам дека повеќето од вас го имаат гледано,но доколку го немате топла препорака да го гледате посебно ако сте љубители на бритиш хумур.8/10

Пред некој ден го гледав Hot Fuzz,oдличен филм ептен ме бендиса,верувам дека повеќето од вас го имаат гледано,но доколку го немате топла препорака да го гледате посебно ако сте љубители на бритиш хумур.8/10

А сеа уште во истиот момент симнуј Shaun of the dead и The world's end чим те бендисал Hot Fuzz :D

Предлозите и аватарот = win ситуација :D
Shaun of the dead го имам гледано одамна благодарејќи на него го најдов и Hot Fuzz,фала на предлог :)
Worlds end ќе го изгледам,па се надевам дека е со сличен квалитет како гореспоменатите.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
Предлозите и аватарот = win ситуација :D
Shaun of the dead го имам гледано одамна благодарејќи на него го најдов и Hot Fuzz,фала на предлог :)
Worlds end ќе го изгледам,па се надевам дека е со сличен квалитет како гореспоменатите.

Тро послаб е, али таа е екипата. Ок филм е.

Ми врза ,,филм" ако некогаш дојдам до вишок пара а да немам попаметна идеја за трошење, да ја спроведам идејата од истиот.

Stopirajte site muabeti na sekunda

The.Spectacular.Now.2013.720p.WEB-DL.x264.AC3-VAiN
It's now alright but nothing spectacular about it.
Малце необични дијалози, чудни од време на време ама ок филм, ми го држеше вниманието.

The Baker http://www.imdb.com/title/tt0783234/?ref_=nv_sr_1 мене лично ми е подобар од World's End, ѕирни го.
Друг сличен е The Guard http://www.imdb.com/title/tt1540133/?ref_=fn_al_tt_1

Prisoners најдобар годинава до овој момент од сите што ги гледав. Hours беше ок, Paranoia слаб а Runner Runner катастрофа, го избришав после 40% и жалам за потрошеното време. Лош дијалог и срање приказна а глумата на Џастин кога ги губи сите пари за школувањето е хајлајт. :D

Од блокбастерите гледав Elysium, Another Earth и Mortal Instruments сите три срање. Единствено ми се допадна Man of Steel и Desolation of Smaug кој беше одличен.

Гледав и ред други ама овие ми се најтазе и ми останаа во сеќавање по добро или лошо.

И Мандела го има ама со крш снимка...

The Butler (2013) 720p BrRip x264 - YIFY

го има и во убава снимка, штом е излезено од јифи мора да има и убава снимка
не ги гледајте овие од јифи, срање се ского секогаш
The Butler 2013 720p BluRay x264 SPARKS [PublicHD]

а зошто @psyside и останатите не ги гледате REMUX снимките?

го има и во убава снимка, штом е излезено од јифи мора да има и убава снимка
не ги гледајте овие од јифи, срање се ского секогаш
The Butler 2013 720p BluRay x264 SPARKS [PublicHD]

а зошто @psyside и останатите не ги гледате REMUX снимките?

YIFY ти е за сиромаштија :D

Има добра снимка за The Fifth Estate ?

Има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom