Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
kazete be nekoj luksuzen hotel u ohrid
Охрид нема луксузни хотели...Македонија воопшто нема луксузни хотели.
Александар Палас,Инекс Горица,Белви,Метропол во западните земји не би добиле повеќе од 3 *.

Знае некој дали од охридскиот аеродром има директни линии за Скопје со автобус? И колку се цените?

Знае некој дали од охридскиот аеродром има директни линии за Скопје со автобус? И колку се цените?

НемаТ.Ако имаш среќа да застаниш горе на патот кај бензинската да стопираш (или до Подмоље) па да ти застанат некој од Охрид или Струга превозниците.
А ако е пренасочен лет од Скопје, би требало авиокомпанијата да си организират превоз.

straight_razor_515_main.jpg

Дали постои место во Охрид од кое може да се купи ова ?

какво е новогодишното украсување во Охрид?

Украсено е во чест на поранешната гарнитура од сдсм во охрид (сино со жолто) :D
--- надополнето: 4 јануари 2014 во 00:29 ---
6:32 видете го џепарон бе хахахах

Од денеска се наплаќа паркингот по улица Димитар Влахов,и паркингот кај Тутунска банка,а така,браос(n):mad:

Од денеска се наплаќа паркингот по улица Димитар Влахов,и паркингот кај Тутунска банка,а така,браос(n):mad:

Ми беше малце нејасно како тоа го имаја оставено бесплатен, сеа ми се разјасна, немат кола кај да паркираш асал ак не е полигонон.

Ми беше малце нејасно како тоа го имаја оставено бесплатен, сеа ми се разјасна, немат кола кај да паркираш асал ак не е полигонон.

Сеа останват бесплатни само полигонон,кај општинана паркингон и онај кај инфо биро,вероватно и тие ќе ги напрает да се плаќат..Да немојт чоек да излезит со кола бе цццц :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom