Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
lol ne, retardiran film :D

i ne zboram kako hejter na vakvi, poso gi obozavam prvite dva :D

Знам дека е ретардиран филмот,но ретардираноста во филмов може да те насмее на моменти,исто како и Freddy Got Fingered што е ултра ретардиран,но генерално гледано и двата се срање,да :D

Тупење едно саат време, за последните петнаесет минути да се прикаже прв го гледам на форумот па зашо да не напишам спојлер, нели, онака..
Вчера го читав edit-ов и се мочав од смеење :D....ама во ред, прифаќам - се извинувам....да немаше quote од MyloXyloto немаше ни да приметам...

Трејлерот додуша исто открива колку мојата „рецензија“, ама ок...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
1510929_10152054522287708_1424762923_n.jpg

:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Вчера го читав edit-ов и се мочав од смеење :D....ама во ред, прифаќам - се извинувам....да немаше quote од MyloXyloto немаше ни да приметам...

Трејлерот додуша исто открива колку мојата „рецензија“, ама ок...

Io ovie malverzaciii uvek..

Официјално Пол Руд ќе биде Ant-man во истоимениот филм на Марвел. Денеска ова го потврди и Марвел кој што во меѓувреме пуштија и ептен краток тизер

Ја би предложил место секоја година нова ваква тема, да има само една, ама за сите филмови што сме ги гледале периодот без разлика на годината, темава ја сфаќам како инстант препорака од членовите со кои имаме слични вкусови, зошто да се ограничуваме само на новите филмови :)

Баш се мислев деновиве како да продолжиме со темава.. слбодно предлози, велиш да стане како дневник на гледани филмови од билокога но со оцени во вид на предлог? Ептен мрзливо ми стои ова, никој нема да напише ни one liner повеќе, не пак рецензија. Ќе беше супер да си бележевме изгледани филмчиња и постари во оваа, со се оцени, ама пак од друга страна со година на гледање се добива перспектива, онака што се сме изгледале, што не фасцинирало, што разочарало годинава, би одбрале најдобар филм, рангирање, куропецкање.. и искрено ми се допаѓа и како вака. Можеби многу малку луѓе си игравме ама наидов на неверојатни предлози од вас, поготово кога лејтли за новости само кај бугариве гледав, торентлич ме банираа ффс.

Зборот ми е, секако мој предлог, ќе се договориме дечките од темава, е да имаме иста во 2014, а нова во вид на тефтер, каде ќе бележиме све изгледано, ќе функционира на истиот начин инстант препорака или предупредување, секако лимитирани со оцениве до 5 ради забава и можеби полабава за цитирање и дискусии..

И, зарем нема да ги подредиш тие од 2013? :cautious: Цела година те чекам, тоа е најзабавниот дел.
@MyloXyloto; @Blade Torch; @Бомбастичен Дрогираш; @Донев; @Iceboy; @Zedd па и сите други..

јас сум за да се отвори нова за 2014, си се опуштив во таа за 2013. Таа нека си стои, можда некој некад ќе ја апдејтира со изгледани филмови од 2013, а и мислам дека треба да се има посебна тема за филмови од 2014, да се отвори почетокот на новата 2014, после божиќ.

A zosto odma za 2014 moze tek namu fevruari i onaka uste ke gledame od 2013.... ili pak eventualno kraj na januari koga ke ima vo kino dobri filmcinja od 2014.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk now Free

Баш се мислев деновиве како да продолжиме со темава.. слбодно предлози, велиш да стане како дневник на гледани филмови од билокога но со оцени во вид на предлог?

Мислев оцените како оцени ги сфаќам како предлог, пример имам сличен вкус со некој и ако тој му дал на некој филм 5 одма го глеам :) Предлогот ми е иста/слична таква тема за сите филмови, а филмовите од тековната година или во склоп на таа тема или посебно што знам... Зашо и јас најдов неколку добри филмови од таа тема па си викам зошто да се ограничуваме само со тековната година :)
И, зарем нема да ги подредиш тие од 2013? :cautious: Цела година те чекам, тоа е најзабавниот дел.

Тоа на крај на сезоната:D

Читам многу позитивни критики за The Wolf of Wall Street, едвај го чекам на добра снимка.

Stopirajte site muabeti na sekunda

The.Spectacular.Now.2013.720p.WEB-DL.x264.AC3-VAiN

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom