Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ја сврте накај евреи јас очекував да дојде спомнувањето на God Only Knows, ама ништо, изглеа dragonsky не го познава неговиот лик и дело кон ариевската раса... :unsure:

Кога ја сврте накај евреи јас очекував да дојде спомнувањето на God Only Knows, ама ништо, изглеа dragonsky не го познава неговиот лик и дело кон ариевската раса... :unsure:

И јас исто помислив може и тоа да се вметне дополнително :D

Криво ми е што го снема тој што го сонувал Илиевски али честички до Рики :D

@ElNinho Не знам ништо за God Only Knows, изгледа само Господ знае за него :(
Истото сакав да го кажам, заслужува да биде у Hall of Fame тоа мислење, а не тоа со дијамантот :(

Истото сакав да го кажам, заслужува да биде у Hall of Fame тоа мислење, а не тоа со дијамантот :(

Не мислењето, темава :)
Мислење како мислење, не е ништо поразлично од воведот во остананите фан клубови.
Но темава е нешто посебно...

Сега следи дуел Драгонскај против Рики во топ10, али во брзо време ги очекувам и двајцата таму :D
После речиси една година, конечно да се обнови и таа листа :)

Ми го снема мислењето. Ај, ќе се парафразирам:
„Толку добар трилер не сум гледал одамна. Каков спин! А јас па цело време мислев овој Acid е! Браво dragonsky!“

Не мислењето, темава :)
Мислење како мислење, не е ништо поразлично од воведот во остананите фан клубови.
Но темава е нешто посебно...

Сега следи дуел Драгонскај против Рики во топ10, али во брзо време ги очекувам и двајцата таму :D
После речиси една година, конечно да се обнови и таа листа :)
Не викам дека не заслужува темава, зборам за она мислењето на јувенташот дека не вреди толку горе да биде, дечкото со дежавуто на Илиевски е врвот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom