HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.767
- Поени од реакции
- 20.491
Чекајте другари, рано еИ да, кој најде сопкаст линк нека постира тука.![]()

Чекајте другари, рано еИ да, кој најде сопкаст линк нека постира тука.![]()
продадена душа#scfc Starting XI vs Man Utd: Sorensen; Cameron, Shawcross (c), Wilson, Pieters; Walters, Palacios, Ireland, Whelan, Assaidi; Crouch scfc Substitutes vs Man Utd: Begovic, Muniesa, Pennant, Jones, Arnautovic, Adam, Wilkinson. Come on Stoke!
Fixed!!продадена душа![]()
Линде не е ни на клупа,гарант се повредил додека ги бараше ѓаволчињата со бутнер во базенотНезнам зошто не ги пушти Битнер и Фабио па и Заха...
И дај му на Линдо една утакмица бее како што е бавен сега дибидус побавен е![]()
Сопкаст или она глупавото?
она глупавото, од 18,30 ми е уклучен и не сецнал до сегаСопкаст или она глупавото?
Ебаве мужот тогаш ако се пичка од критика. Али може им дава последна шанса на дрвава да докажат дека треба да ги остави бар до Мај во ЈунајтедЛинде не е ни на клупа,гарант се повредил додека ги бараше ѓаволчињата со бутнер во базенот
Се плаши да не изгуби ,да не папа уште критики.
И него не му е лесно да игра со слаб состав ке го критикуваат,да игра со јак состав пак ке го критикуваат така да....
И тој е човечко суштество, не ти е жал?Se nadeva deka Young kje skrshit noga deneska, to e edinstvena shansa da ne zaigrat za nas podolg period.
Da mi bilo zhal, nemashe da go iskomentiram toa.И тој е човечко суштество, не ти е жал?![]()
Da mi bilo zhal, nemashe da go iskomentiram toa.
Тоа не би било добро зошто ако се повреди како ќе во продадеме во Јануари.Se nadeva deka Young kje skrshit noga deneska, to e edinstvena shansa da ne zaigrat za nas podolg period.