FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Сме изгубиле, сме изгубиле, мислењето за утакмицата ми е во нашиот фан клуб. Али ова створењава навијачи на Баерн (со чест на исклучоци) се немогучи...т.е. типчево е предводник на таа листа, ко падобранец некој. Негов Баерн игра Светско клупско, он се замара со Челси кој игра втор по ранг куп во Англија.

Мурињо вкрило погоден ќе фолетат на Емирати :D

Шо викаш, Арсенал ќе тепаат а?

:pos:

Пиши и ти бе НЕ цвете,те има погодено тебе поразов како што ми изгледа.

Go Black Cats! Ме изненадија како изиграа натпреваров, Појет се надевам ќе ги среди уште повеќе и ќе се спасиме од испаѓање. :)

колку е попизден курињо :pos::pos::pos:
интервју после утакмица на sky sports :ROFLMAO:

Не сакаш да си у иста просторија сеа со Мурињо....

Незнам што се дешава,али знам дека не е навикнат на вакво понашање у континуитет од неговата екипа.Бар он е мерна единица за јак менталитет,стабилност у одбрана итн...

Очигледно пизди со овој состав што го има на располагање.Осеќам ќе брка све што не е послушно.

не е толку до пивскиов куп колку што е до играта. Да ми кажеше во мај, јуни некој дека Челзи под Мурињо ќе играат вака некоординирано... :eek:
Ето човече, оди врати се во Дагестан, Грузија, Осетија каде било, не си ти за топ фудбал. Па и Мурињо од сите напаѓачи овој го свлече.

Отсега праќаме играчи на позајмица секад кога Челзи ќе игра против некој, добро тргна со Борини и Асаиди. Може Аспас у Норич да го дадеме да ги реши коа ќе играат :D

Еј само некој ако пишал "Tapa kupov hehe i PL e tapa kup povekje pari se dobivaat od LS hehe tituli se za pickici pozz"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom