Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Sam si gi sozdavas so predlozite :eek:

Hey, I'm a reasonable man, get off my case.

Битнка помеѓу Adore и The Place Beyond The Pines за најсрање филм, мене и двата ми беа океј...is something wrong with me?:вонзем:

Апсурдно е како може да се споредуваат овие два филма. Безразлика вкус или квалитет, едниот знаеше што сака - другиот не. Онака снимен.
Дајмољимте.

The Family - Де Ниро изглуми перфектно, исто и Диана Агрон и таа беше одлична во филмот. Имаше многу јаки моменти во филмот. Одличен е филмот, гледајте го благо ви го препорачувам. И, доколку не сакара да го дознаете најдобриот момент во филмот, не отварајте спојлерот. :icon_lol: 8/10

најак момент кога де ниро сам се гледаше во кино. После кога пишуваше 10 моменти нешто.

Mлаѓи wot. Следете го дечкото, кај и да е ќе стане хејтер, па ќе се похипстерише, па ќе стане уметничка душа, па све ќе му се свиѓа ко некој хипи treehugger.
После тоа, очекувајте дефиниран wot-ish вкус и одлични предлози!

Hey, I'm a reasonable man, get off my case.

Апсурдно е како може да се споредуваат овие два филма. Безразлика вкус или квалитет, едниот знаеше што сака - другиот не. Онака снимен.
Дајмољимте.

Mлаѓи wot. Следете го дечкото, кај и да е ќе стане хејтер, па ќе се похипстерише, па ќе стане уметничка душа, па све ќе му се свиѓа ко некој хипи treehugger.
После тоа, очекувајте дефиниран wot-ish вкус и одлични предлози!

немаме исти мислења само за алмост хуман серијата, не заклучувај од една епизода изгледај ја, одлична е.

ваљда веќе ова е нешто асално

Don Jon 2013 720p WEB-DL DD5 1 h 264-fiend
Don Jon 2013 HDRip X264-PLAYNOW

пингајте таму која бараше, може ќе ви даде :icon_lol:

p.s. вака со мотање, чуден е филмов. мислам, содржината.

Апсурдно е како може да се споредуваат овие два филма.
Адоре 6.1
Плејс бијонд д пајнс 7.4

Адоре 8000 гласа
Плејс бијонд д пајнс 102 000 гласа

Адоре 37/100 на метакритикс
Плејс бијонд д пајнс 68/100 на метакритикс

Адоре 16 милиони буџет
Плејс бијонд д пајнс 15 милиони буџет

Во право си :love:

Ќе ве почекам со коментари за Дон Џон, нешто многу непотребно фама се дигна тука за филмот ;)

Иначе Don Jon уште го немам гледано, зашто сеуште нема торент како што треба,освен оној на Замунда од 22 GB (немам друг видено) :rolleyes: ...Во петок идам на патување, така да гарант ќе треба кога ќе се вратам да го гледам, во јануари...(n)
Плус и овој ми е на watchlist...http://www.imdb.com/title/tt1682180/ , со Никол Кидман...:)

Иначе Don Jon уште го немам гледано, зашто сеуште нема торент како што треба,освен оној на Замунда од 22 GB (немам друг видено) :rolleyes: ...Во петок идам на патување, така да гарант ќе треба кога ќе се вратам да го гледам, во јануари...(n)
Плус и овој ми е на watchlist...http://www.imdb.com/title/tt1682180/ , со Никол Кидман...:)

Остави го Ио, гледај го!

Дајте некоја добра мистерија, акција, може и некое божиќно филмче. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom