Што вика науката !
Women are biologically attracted to bad guys because their traits resemble those needed for survival - Strength, physical power and bravery.
А само лоши момци можат да ги имаат тие карактеристики?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што вика науката !
Women are biologically attracted to bad guys because their traits resemble those needed for survival - Strength, physical power and bravery.
А само лоши момци можат да ги имаат тие карактеристики?
Ке ја споменам повторно мојата пријателка.3 години со типот,малтретирање,ударање и што уште не а таа продолжува да биде со него.И тоа свесно и покрај сите забрани од страна на нејзините.
Го сака бе,а што е најстрашно некои кои го трпат тоа малтретирање велат:Тој ме сака,од љубов го прави тоа.![]()
Штом ме тепа- сака да ме стави у ред, значи ме сака.(ух таа секси силна машка рака)
Штом ме игнорира-сака да трчам по него, значи важна сум му и ме сака.
Штом замине со некоја-сака да бидам љубоморна значи ме сака
Ме навредува-повреден е не знае како да ми врати,а ме сака![]()
жените се тепаат за нив,
Ама неможеш ни да мазиш и пазиш неписмена караконџула. Немоеш бе брат, не си real за неа. Глуп си. Она знае дека е ѓубре а ти ја третираш како злато. Што очекуваш за возврат? Да те сака? Мноу јасно дека нема да те сака, слеп си. Ќе и биде убаво и ќе се осеќа фино некое време, ќе осети почит и нежност и љубов и некои такви филмови, ама на долги стази, не е она тоа бе братТи и даваш право на глас а она незнае името да си го напише
И сеа она е крива?
... иам уше али ме мрзи -.-
Ланџи, јас би рекол дека само кокошки би се тепале за некој петел кој истите ќе ги гледа исклучиво како сексуални објекти без никакви обѕири кон нивната личност. Каква и да е биологијата и психологијата на жените, батали ,самодеградирачки е тој став.
Јас имам многу поинаква дефиниција за „лошо“ момче, која не се совпаѓа со ниедна од горенаведените(ок, освен една поназад, која скоро се поклопува со мојата). Веќе подолго време заспивам и се будам до еден таков...![]()
Причината заради којашто жените сакаат лоши момци е што секоја мисли дека ќе биде последна, дека заради неа ќе се промени, дека ниедна не сакал, ама неа ќе ја сака, ќе се заљуби. И тоа е точно и кога тогаш
се случува. Едната од тие што учествуваа во тепачката денес му е жена на лошото момче за коешто зборувам.
Глупа си-значи те сака.![]()
Јас имам многу поинаква дефиниција за „лошо“ момче, која не се совпаѓа со ниедна од горенаведените(ок, освен една поназад, која скоро се поклопува со мојата). Веќе подолго време заспивам и се будам до еден таков...![]()