Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Sagna: "I would love to win trophies with this club, it's a club I love so much but something is missing. I've still got six months on my contract with Arsenal. We are in negotiations. It's an option to go somewhere in January." o_O

Абе што било само Николче да не го гледам ко замена на Жиру......

Не верувам дека ќе го гледаш, човекот дава изјави по медиуми дека сака да си оди, летото со една нога беше надвор од клубот, не верувам дека ќе остане, Венгер го знае тоа и сигурно има некоја опција, ако ништо друго нека се врати Кембел од Олимпијакос.

Sagna: "I would love to win trophies with this club, it's a club I love so much but something is missing. I've still got six months on my contract with Arsenal. We are in negotiations. It's an option to go somewhere in January." o_O

Целосното интервју прочитај го ако не го имаш прочитано, индиректно дава на знаење дека го сака клубот и дека сака да биде со него на победнички патеки, и дека уствари тоа значи чека добри засилувања инаку ќе си замине како што самиот наведува го направија тоа скоро сите играчи кои денеска титули би ни носеле.

ОФ:
Едно нешто може да кажам, од првите 11 и уште 5/6 играчи од клупата... не смеат да се пуштат никаде да заминат јануар па ниту летоска ако сакаме нешто повеќе.

Бендтнер, не ќе доживееме да си замине нажалост.

Парк или да го ставиме во прв тим или да го пуштиме човекот му ја еб*вме кариерата на супер играч.
Џенки позајмница или аут!!! ( само што знам дека не ќе ми се оствари тоа :( )

Нов Десен Бек како бек-ап за Саки.
+ еден Касап во екипа ни фали... што ќе влегува секој меч при крај и ќе убива и заработува жолти ... онаков што ќе ги умртвува сите акции на противниците при добар резултат наш.

Целосното интервју прочитај го ако не го имаш прочитано, индиректно дава на знаење дека го сака клубот и дека сака да биде со него на победнички патеки, и дека уствари тоа значи чека добри засилувања инаку ќе си замине како што самиот наведува го направија тоа скоро сите играчи кои денеска титули би ни носеле.

ОФ:
Едно нешто може да кажам, од првите 11 и уште 5/6 играчи од клупата... не смеат да се пуштат никаде да заминат јануар па ниту летоска ако сакаме нешто повеќе.

Парк или да го ставиме во прв тим или да го пуштиме човекот му ја еб*вме кариерата на супер играч.

+ еден Касап во екипа ни фали... што ќе влегува секој меч при крај и ќе убива и заработува жолти ... онаков што ќе ги умртвува сите акции на противниците при добар резултат наш.

Де дај целото интервју

ОФ:

:pos: are u serius ???

Се шушка за миртоглу во јануари, лично сметам дека треба да се донесе поквалитетен напаѓач од жиру,но од друга страна Миртоглу не сум го гледал многу па не можам да кажам.

Џек 3 меча суспензија, малку беше што ја еба утакмицата со Сити

нигде не пишува дека е три меча (сепак претпоставувам дека ќе биде толку)

а за овој старт нема ништо а, ???? ДВОЈНИ СТАНДАРДИ м.м.е!!!
BbsCL7KCcAATqY9.png

Азар 3 меча суспензија со употребена физичка сила над малолетник,Џек со 1 прст си доби таква.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom