UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене ми изгледа дека повеќе се радуваат другиве отколку баварциве за тоа што арсенал и баерн се паднаа. Комплекси :P

Супер испадна ждребево ,очекувам да поминат сите првопласирани во групите ,единствено место за изненадување глеам кај Арсенал со Баерн

Најјаки ми се навијачиве на Баерн колку се самоуверени. Изглеа забораваат како "најдобрата Барса во историјата" на Пеп го тепаа тогаш "бедниот" Арсенал на Венгер. Судии, црвени картони, и петите на фабрегас пред свој шеснаесетник. Знае Венгер како да игра против Пеп.
А со утакмицата од минатата сезона воопшто не се споредува затоа што се работи за две сосем различни екипи

Барса, Милан, Реал, Јунајтед, Дортмунд, Челзи, Баерн, ПСЖ во четвртфинале.

2 екипи од фаворитиве испаѓаат. Пике ќе посвети уште некое голче на Шакира, ко така ми изгледа. :icon_lol:

Ако Арсенал го пројде Баерн, реално треба да освои ЛШ. :)

лол а ако помине Милан тардиве во дундата од кај што излегле ќе се кријат :icon_lol:

Сериозно?

Мислам, гледаш фудбал воопшто?
Атлетико за Милан во моментов е брз воз.

-Сити бар една утакмица мора да ја сруши Барса, има и големи шанси за пролаз. Барса нека му ја мисли
-Јунајтед невидени гзлари, полесен противник од Олимпијакос мислам дека и нема...
-Милан се доста лоши сезонава, Атлетико тука има поголеми шанси за пролаз. Ама ќе биде тесно, еден натпревар нерешено мислам ќе заврши
-Леверкузен со ПСЖ ќе паѓат доста голови ја мислам, ПСЖ се фаворити ама и Леверкузен не се за потценување, иако да изненадат малку потешко ќе биде
-Галатасарај може добро да помине, одличен тим се, еве и Јуве го тепаа. Челси не му се падна баш лесен, фаворит е ама ќе има и големи маки, огромни маки
-Реал е апсолутен фаворит тука, Шалке се добри, ама мнмн тешко дека Реал ќе го помине. Пласман во 1/8 е голем успех за нив
-Дортмунд фаворит во секоја смисла против Зенит
-Ќе биде многу тешко на Арсенал иако мислам дека ќе одиграат подобро од лани. Шансите за пролаз не се поголеми од 30%, ако гледаме реално :( . Како и да е оваа заедно со Барса : Сити се најатрактивните 2 дуели

Aбе јас вака правев за Галата па како ме истушираа со грч ладна вода, еве уште морници ме лазат.
...и тоа пази, далеку пореална е опцијата Милан да го елиминира Атлетико отколку Галата да го елиминира Јуве.

Сити - Барса има да биде најјака утакмица у ова 1/8,а и Арсенал - Баерн има да биде доста заебана.
Моја прогноза

Сити - Барса тешка утакмица али мислам Барса иде даље.Само ради тоа што некад Сити игра катастрофално.
Олимпијакос - Манчестер според тоа дека вториот дома ќе го играат лесна работа за Манчестер.
Милан - Атлетико оваа година кинат Атлетико и според мене ќе го шишнат и Милан.
Леверкузен - ПСЖ победата ќе се бара дома кај ПСЖ според мене покватитетна екипа и би требало да идат даље.
Галатасарај - Челзи заебана утакмица во никој случај не е Челзи фаворит се може да се деси,али би требало со тешки муки да поминеме.Дрогба против нас :place:
Шалке - Реал Реал без проблеми иде даље,според мене најслесен противник.
Зенит - Дортмунд Дортмунд голем фаворит и мислам дека лесно ќе биде против Зенит.
Арсенал - Баерн според мене Баерн е фаворит и има одлична сезона,тешко како ќе се справи Арсенал.

Јунајтед, Челзи, Реал и Дортмунд профитираа од ждрепката.

ПСЖ може да има големи проблеми со Леверкузен, Милан има 10% шанса да помине со Атлетико, Сити Барса многу ќе зависи од формата во тој момент кога ќе играат.

Арсенал игра одличен фудбал годинава, но тешко со Баерн.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom