Признавам ретко читам пред да се раздрдорам.
Инаку го гледав документарецот за фифи пред некој ден. Мислам дека до тогаш имав мислење дека сте нормални со разлики и дека е до хормоните и генот од раѓање, оние што ги спомнав ги мрзев индивидуално
За жал се работи за вишок познавања од луѓето, за препознавање сексуални фрустрации кај оние луѓе на видеото, за препознавање на болни погледи, не е никаков ген во прашање изреметени сте и нема начин да се опоравите.Според напишаното, се работи за елементарно непознавање на нештата .
Па тоа и сега е можно, со договори за поклон на пример.Целава фрка е за да можете наследствата да си ги префрлате еден на друг, и да располагате со имотот од партнерот. Другото е маска
Толку хомосексуалци на едно место? Нешто не беше ок?Ми прекинува телефонов праќам цепкани постови... Фифи, добар беше документарецот, ок личноста... мислењето ми се скрши ма онаа сцена од кафиќот, многу хомосексуалци на куп, нешто не беше ок.
Да чрвените за кои се купуваа бугарки тие се најстарите.За жал се работи за вишок познавања од луѓето, за препознавање сексуални фрустрации кај оние луѓе на видеото, за препознавање на болни погледи, не е никаков ген во прашање изреметени сте и нема начин да се опоравите.
Колку и да фрламе со зборови грујо нема белки да донесе гилотиња, ќе преживеете.
Незнам што е кокошка а што јајце во твоја сомболика, ама 100-% тврдам парите се најстари. Целава фрка е за да можете наследствата да си ги префрлате еден на друг, и да располагате со имотот од партнерот. Другото е маска
Јас 100% тврадам дека имаш пореметени вредности.ама 100-% тврдам парите се најстари.
За жал се работи за вишок познавања од луѓето, за препознавање сексуални фрустрации кај оние луѓе на видеото, за препознавање на болни погледи, не е никаков ген во прашање изреметени сте и нема начин да се опоравите.
Колку и да фрламе со зборови грујо нема белки да донесе гилотиња, ќе преживеете.
Незнам што е кокошка а што јајце во твоја сомболика, ама 100-% тврдам парите се најстари. Целава фрка е за да можете наследствата да си ги префрлате еден на друг, и да располагате со имотот од партнерот. Другото е маска
Не е тоа што беа на едно место . Погледите им се полни со некое чувство, некоја потреба за самодокажување, и како кога ти се исполнува некоја желба што си ја имал откако знаеш за себе а не знаеш зошто, и кога гледаш дека штом се исполнила не било тоа што си мислел... е таков поглед е чуден кај еден човек а не пак кај група.... создава некоја празнинаТолку хомосексуалци на едно место? Нешто не беше ок?
Хетеросексуалциве не излегуваат по дискотеки? Нив кога ќе ги видиш се ти е ок?
..
Не е тоа што беа на едно место . Погледите им се полни со некое чувство, некоја потреба за самодокажување, и како кога ти се исполнува некоја желба што си ја имал откако знаеш за себе а не знаеш зошто, и кога гледаш дека штом се исполнила не било тоа што си мислел... е таков поглед е чуден кај еден човек а не пак кај група.... создава некоја празнинаТолку хомосексуалци на едно место? Нешто не беше ок?
Хетеросексуалциве не излегуваат по дискотеки? Нив кога ќе ги видиш се ти е ок?
..
многу хомосексуалци на куп, нешто не беше ок.
Не е тоа што беа на едно место . Погледите им се полни со некое чувство, некоја потреба за самодокажување, и како кога ти се исполнува некоја желба што си ја имал откако знаеш за себе а не знаеш зошто, и кога гледаш дека штом се исполнила не било тоа што си мислел... е таков поглед е чуден кај еден човек а не пак кај група.... создава некоја празнина
Има разлика од обична забава дефинитивно
За жал се работи за вишок познавања од луѓето, за препознавање сексуални фрустрации кај оние луѓе на видеото, за препознавање на болни погледи, не е никаков ген во прашање изреметени сте и нема начин да се опоравите.
Па така кажи дека тебе не ти се допаѓа тоа што воопшто постојат. Кој знае некој хомосексуалец како те има скршено, јбг...Значи да ги сумирам мислењата, мислам дека не сте со сите ни кога се криете ни кога излегувате јавно, мислам дека сте гадинки на светов, мислам дека ми пречите со појавата и ве мрзам. Би можела да гласам за ваша заштита само ако ве прогласат за некој вид животинчиња, а и тогаш ќе се размислам.
Мислиш?И што е темава? Колку ви се гадат хомосексуалците?
Не ќе да е хомосексуалноста болест, хомофобијата ќе да е болест.
детектор за хомосексуалциНе е тоа што беа на едно место . Погледите им се полни со некое чувство, некоја потреба за самодокажување, и како кога ти се исполнува некоја желба што си ја имал откако знаеш за себе а не знаеш зошто, и кога гледаш дека штом се исполнила не било тоа што си мислел... е таков поглед е чуден кај еден човек а не пак кај група.... создава некоја празнина
шо толку ти грешиле, ти ги земале пријателките...ако пријателка така се откачувало, јалово било такво пријателство.Значи да ги сумирам мислењата, мислам дека не сте со сите ни кога се криете ни кога излегувате јавно, мислам дека сте гадинки на светов, мислам дека ми пречите со појавата и ве мрзам. Би можела да гласам за ваша заштита само ако ве прогласат за некој вид животинчиња, а и тогаш ќе се размислам.
Тоа е поентата на бесмисленоста на закон за некаква дискриминација на гејојте. Како познати геј на улица?детектор за хомосексуалци
Ме интересира како ги распознаваш у градски у авион, метро било кај шо е гужва, краудо. И ако го издетектираш мајсторот шо вози со чуден поглед као геј, дали се симињаш од бусот. Или таксист, шо исто е.
добро шо толку ти грешиле, ти ги земале пријателките...ако пријателка такаа се откачуело, та јалово е тоа пријателство.
Приморан сум да потенцирам дека бев саркастичен. За некој кој се фали дека чита добро луѓе, мислев дека беше очигледно.Значи бејб,
Кога си одлучил/а да бидеш тоа што ќе бидеш, не давај отчет никому зошто си таква/ов. Незнам во кој степен на очај да те донесе светов не користи живи луѓе за штит.
Посебно не деца ако е тоа само за да ја докажеш геј политиката од тоа ми се гади најмногу
Фифи е трансексуалка. Без лупање глупости молам.Признавам ретко читам пред да се раздрдорам.
Инаку го гледав документарецот за фифи пред некој ден. Мислам дека до тогаш имав мислење дека сте нормални со разлики и дека е до хормоните и генот од раѓање, оние што ги спомнав ги мрзев индивидуално