Кајгана екипа изгласа против одење, мора да се почитува таа одлукаKe bide primoran jbg da dojde![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кајгана екипа изгласа против одење, мора да се почитува таа одлукаKe bide primoran jbg da dojde![]()
Ke bide primoran jbg da dojde![]()
А за преку викенд има нешто?Малце оф топик.
Вечер од 10 во Борис се игра дерби во хокеј Вардар-Металург, кој може нека дојде![]()
Дали сте запознати со тоа дека РК Вардар во Неготино почнал да финансира екипа од градот,односно деца кој почнаа лани да си тренираат,играат пријателски.Како што ми кажаа дел од играчите,клубот им финансирал нови топки,тренерки,патики,дресови,блузи.И каа шо гледам имаат исто лого само додадено Неготино
Сукара да не ги тренира?
Неготино?????????Дали сте запознати со тоа дека РК Вардар во Неготино почнал да финансира екипа од градот,односно деца кој почнаа лани да си тренираат,играат пријателски.Како што ми кажаа дел од играчите,клубот им финансирал нови топки,тренерки,патики,дресови,блузи.И каа шо гледам имаат исто лого само додадено Неготино
![]()
Неготино?????????
http://ekipa.mk/skandal-rk-vardar-ja-izbrka-ekipa-od-pres-konferentsija/Сезнајкото Самсоненко му ги покажал вратите од салата хахахаха