Фан клуб - РК Вардар

Малце оф топик.
Вечер од 10 во Борис се игра дерби во хокеј Вардар-Металург, кој може нека дојде :D

Малце оф топик.
Вечер од 10 во Борис се игра дерби во хокеј Вардар-Металург, кој може нека дојде :D
А за преку викенд има нешто?

impression.php

Дали сте запознати со тоа дека РК Вардар во Неготино почнал да финансира екипа од градот,односно деца кој почнаа лани да си тренираат,играат пријателски.Како што ми кажаа дел од играчите,клубот им финансирал нови топки,тренерки,патики,дресови,блузи.И каа шо гледам имаат исто лого само додадено Неготино
988871_366573523480203_1135297417_n.jpg

Дали сте запознати со тоа дека РК Вардар во Неготино почнал да финансира екипа од градот,односно деца кој почнаа лани да си тренираат,играат пријателски.Како што ми кажаа дел од играчите,клубот им финансирал нови топки,тренерки,патики,дресови,блузи.И каа шо гледам имаат исто лого само додадено Неготино

Сукара да не ги тренира?

988871_366573523480203_1135297417_n.jpg
Неготино?????????

Неготино?????????

Да да како што сум известен ова е како проект да се биде втора екипа ваљда тука да се праќаат млади играчи да се калемат,од септември започнувале и во првенство.Тренираат моментално 4 пати неделно,а од 20 јануари секоја ден освен недела(само деца од Неготино).Па затоа ве прашав да не има поупатени од мене ...

http://ekipa.mk/skandal-rk-vardar-ja-izbrka-ekipa-od-pres-konferentsija/ :pos: Сезнајкото Самсоненко му ги покажал вратите од салата хахахаха

Лош потег. Без разлика дали е задоволен од известувањето, има начини како да се реши тој проблем. Да си бираш кој сака да известува за тебе не е правилен начин. Само си создава дополнителни непријатели и губи можност за промоција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom