Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки абе имам проблем,на секоја лоадирање на нова мапа ме исклучува и ми праи csgo.exe has stopped working.На некој му се има појавено,чаре нешто?Иначе купена ми е,на стим ја играм.

Ти дава error 41 така?
Иконата на стим, десен клик, properties, compatibility mode, штиклирај го "run this program in compatibility mode for" и одбери "Windows XP (service pack 3), па apply, па ОК, и после 2пати на стим иконата и yes. Убаво ти објаснав, пиши ПП ако треба.

Ти дава error 41 така?
Иконата на стим, десен клик, properties, compatibility mode, штиклирај го "run this program in compatibility mode for" и одбери "Windows XP (service pack 3), па apply, па ОК, и после 2пати на стим иконата и yes. Убаво ти објаснав, пиши ПП ако треба.
Топ ми објасни,само што ова ја го правев на CSGO иконата наместо на стим,ај ќе истестирам и ќе пишам дали чарево е фунцкионално,фала у секој случај.
--- надополнето: 15 декември 2013 во 21:56 ---
Ти дава error 41 така?
Топ ми објасни,само што ова ја го правев на CSGO иконата наместо на стим,ај ќе истестирам и ќе пишам дали чарево е фунцкионално,фала у секој случај.

Дечки абе имам проблем,на секоја лоадирање на нова мапа ме исклучува и ми праи csgo.exe has stopped working.На некој му се има појавено,чаре нешто?Иначе купена ми е,на стим ја играм.

На кој оперативен систем?

Инаку пробај вака:

Steam - Library - CS:GO Properties - Local Files - Verify Integrity of game cache

Остај го нека заврши работа, треба да е брзо. Види после дали ќе те зеза.

На кој оперативен систем?

Инаку пробај вака:

Steam - Library - CS:GO Properties - Local Files - Verify Integrity of game cache

Остај го нека заврши работа, треба да е брзо. Види после дали ќе те зеза.
Милијарда пати напраив верифај,немав среќа,иначе после 10 игри изиграни можам да кажам дека фиксов на @Fiend успеа.Ужасно беше претходно,таман ке се загрееш ќе те избаци.

Милијарда пати напраив верифај,немав среќа,иначе после 10 игри изиграни можам да кажам дека фиксов на @Fiend успеа.Ужасно беше претходно,таман ке се загрееш ќе те избаци.

Кој оперативен систем?

Другар има чуден проблем со CS:GO, има огромен фрејм дроп, 10-15 до кај 30-40 фрејма, ретко стои на 50-60. Дури и кога играме, го гледаш како се укочува целиот, ко лаг да има, а нетот-пингот му е таман. COD, Assassins Creed, Diablo III со се на макс му лизга по 40-60 фрејма.

Конфигурација:
Core 2 Duo P8400 - 2.26 GHz
2x2GB DDR3 1066 Mhz
NVIDIA GeForce 9800 GTS 512 DDR3
Windows 7 Ultimate SP1 x64

Гледам и некои други по интернетов имале сличен проблем, дури и со Nvidia GTX660Ti, сите игри им „лизгаат“, кантер кочи у пм.

Некој да имал сличен проблем, па да средил некако?
Пробував со разни команди во конзола, со компатибилити мод, со се што ми текна. Ми требаат нови мислења :)

Другар има чуден проблем со CS:GO, има огромен фрејм дроп, 10-15 до кај 30-40 фрејма, ретко стои на 50-60. Дури и кога играме, го гледаш како се укочува целиот, ко лаг да има, а нетот-пингот му е таман. COD, Assassins Creed, Diablo III со се на макс му лизга по 40-60 фрејма.

Конфигурација:
2x2GB DDR3 1066 Mhz

Гледам и некои други по интернетов имале сличен проблем, дури и со Nvidia GTX660Ti, сите игри им „лизгаат“, кантер кочи у пм.

Пробував со разни команди во конзола, со компатибилити мод, со се што ми текна. Ми требаат нови мислења :)
Проба да го исклучиш едниот процесор преку Таск Менаџер?Конфигурацијава ко целост треба да ја пее CS:GO,башка не е до оперативецот 64 битен,пошто обично проблематични беа 32битниве.

Конфигурација:
2x2GB DDR3 1066 Mhz

јас 550ти гтх иам и ко ќе ја уклучам играта секој пат има фрејм дроп дури и до 10фпс првите 30 секунди, а ина4е послем то си крева и нормално играм со ~120-150 и ептен ако има гужви пред мене до ~100 паѓа.

Ајде некој нека биди фин нека прати торент да работи играва без стим, да пуцаме малце :)

Ајде некој нека биди фин нека прати торент да работи играва без стим, да пуцаме малце :)

Нема такво нешто, а моментално ја имаш на стим за 170 денари.

Конфигурација:
2x2GB DDR3 1066 Mhz

Не е единствен. Еден куп луѓе (меѓу кои и јас) имаат frame drops на играва.

"Volvo fix teh gaem!!!11" :icon_lol:

Проба да го исклучиш едниот процесор преку Таск Менаџер?Конфигурацијава ко целост треба да ја пее CS:GO,башка не е до оперативецот 64 битен,пошто обично проблематични беа 32битниве.

Помогна малку од малку ова, ама пак, не „лизга“ ко што треба.

Помогна малку од малку ова, ама пак, не „лизга“ ко што треба.
Еве после апдејтов пак се гаси на сред игра,бара фајлови,пун курац проблеми,па ајде валидации,па ајде триста глупости...Цел живот сум играл пиратерија,ова е првата игра што си ја купив и највише проблеми.Не сфаќам што кур им е на Valve,додуша они и не се замарааат.Полни се форумине со багови и проблеми.Иначе FPS-to мене ми е 60-80 стандард.не иде пониско.Со уклучен мошн блур и се на high и ултра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom