Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едно е да водиш инат, друго е да си во право.
Ај сега вака) кој има повеќе време и на кој не му е мака да ми објасни како оди тоа онлине кладење.. Шо дукемнти треба да вадам каде да се регистрирам колку пари да префрлам што треба да му кажам во банка каде да отворам акаунти и сл.. кој има време нека повели ке му бидам мн благодарен да ми кажи се од А до Ш
фала однапред
Мафо жив ли си бе ?
Па одиш во банка си ваѓаш дебитна картичка, и после лесно ти пишува степ бај степ на која кладилница и да сакаш да се регистрираш.
има и друг начин, зимаш дебитна/кредитна картичка од некој дома тато, мама, дедо, баба, ако имат (а сигурно има некој) си правиш акаунт на бет365 внесуваш картичката-депозираш пари(мин.5е) , за после да направиш withdraw потребно ти е да го верифицираш акаунот, ќе земаш ќе ја сликаш личната карта од тој што си ја земал картичката и ќе ти го верифицираат.
Јас одпочетка ставив 20 ги направив 50 и нешто па ги изгубив сите, моментално немам ништо. Додека играв по 3-4 евра влогови сингл или дабл ми одеше добро, малце пари се правеа али битно се правеа, али знаеш како добиваш мислиш се кје добиваш така и го зголемуваш влогот, избрзено непромислено играње, лакумост и ојдоа парите.фала мн брат, жив сум само се повлеков малце од форум, и правев пауза со спортска, денес пишав на едно реал ме падна, на друго уште барселона за 1200 ја чекам ама моментално е 1:1 ако заврши вака ке правам уште некое време пауза и така ти како стоиш факаш нешо?
Зедов картичка од Стопанска Банка ( VISA Internet ) и сега не може на ниту еден сајт за кладилница или покер да се стават пари, а на google play купив 2 апликации од по 1 долар и успешно се изврши трансакцијата додека кај спортскиве не оди нешто... совети?
Зедов картичка од Стопанска Банка ( VISA Internet ) и сега не може на ниту еден сајт за кладилница или покер да се стават пари, а на google play купив 2 апликации од по 1 долар и успешно се изврши трансакцијата додека кај спортскиве не оди нешто... совети?
Има некој што сака да стави 30$ или помалку на Neteller акаунт ?
Неможам да чекам да ги извадам на картичка.
Тутунска или Уни Банка, Стопанска и Комерцијална имаат забрана за кладење на нет.
Од стопанска банка е забрането да се користи нет картичката за било што поврзано со онлајн обложување, порано можеше сега јок. Само преку нлб тутунска ако извадиш ќе можеш за кладење да ја користиш....
Тутунска или УНИ ми ја предложувате? Кои се процедурите за ваѓање картичка, трошоци?
За уни незнам, јас средив со Тутунска, отидов на шалтер пополнив апликација , треба да си носиш лична карта обавезно.. трошоци нема ниту денар, ќе ти кажат дека за 7 дена ќе ти стигне смс дека ти е готова картичката ке појдеш и ќе подпишеш еден тон документи за 1-2 минути .. толку.