Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ја знајш "Smejhom strah pokrijem" !? Од Дино Мерлин е. :)))))

Абе ти брани си го Пер али сега у соблекувална сигурно му мава харла харла на Озил, за да му се извини.
Пер нека почне да покажува вакви страсти кон противниците а не кон свои играчи!!

Е од ова на некој начин се плашев кога дојде Озил. Светска ѕвезда е и омилен играч ми е, многу го дигна клубот и се е тоа ок, ама тоа не значи дека може шо сака да прави. Не го оправдувам до крај Пер што вака нервозно му се истури, ама колку и да е нервозен Озил не треба вака да избега.

Jack-Wilshere-fails-to-get-a-corner-and-gives-the-middle-finger-sign-2926227.jpg

Ќе пие некоја казна......

Само едно ќе ви кажа, ако овие нашиве маченици не го победат Челзи следната недела нека се гонат у П.М. Челзи моментално се срање, примаат голови од кој ќе стигнат, едвај извадија победа денес дома со К.Палас.

Мораме да победиме некој од конкурентите за висок пласман, мора, особено оти се работи за домашен терен. ( добро де, го победивме Ливерпул).

Да дадеш три гола на гости кај Сити и пак да заминеш со празни раце, самата реченица кажува кој е кривецот.
И да многуууу сум разочаран од Монреал...

Само да е вистина, најмалце шо ни треба е нови сериозни повреди во овој згуснат распоред.

Се гледа дека Венгер е напизден до крај......многу играчи денеска го изневерија , посебно во дефанзивните задачи!!!

Искрено, на 3-2 коа Волкот постигна гол беше совршен тајминг. Го имавме притисокот, играта, поседот, го имавме залетот, моментумот но катастрофалната грешка за 4-2 беше крај на мечот. Ако не примевме гол, убеден, тотално сум убеден дека ќе дадевме за 3-3, ако не и за 3-4. После следуваше измената на Фламини со Гнабри, а коа го немаш Артета секогаш е то коцка, кој или ќе ти се исплати или не. Во случајов, Не !

И да, за понеделник, Челзи не е то шо беше, ама Мурињо против Венгер игра на некој чуеден начин. Како да сака да го победува и ужива во тоа. Така да за мене тој меч има помала шанса да го добиеме, за разлика од овој.

Имаат време да се одморат сега и да се спремат за натпреварот со Челзи , дека ако не се тепа ни тој натпревар ќе биде мнноооооогу лошо за нас. Башка ептен ќе ми се напраи мерак да се тепа против Мурињо, најпрепотентниот тренер на светот.

Ете Венгер и сам си признава дека вадењето на Фламини за Гнабри беше коцкање кое не успеа, се сложувам со Македонец_7, тој четврт гол на Сити ги уништи, големи беа шансите да не изгубевме денес ако не го примевме толку брзо четвртиот гол.

Наредните голови и шанси на Сити веќе беа откако се предадоа играчите и се изгуби и средниот ред и целата концепција, се сеќавате исто беше кога Венгер го извади Кокелин кога изгубивме 8-2 од Јунајтед, колку голови ни дадоа по таа измена.

Башка ко што кажа и чичо , не дека е за оправдување али линиските судии денес на некои дроги беа. Врска си немаше тоа со офсајдите а и слободно можеше пеналче да ни свирнат за играње со рака.....Али тоа е тоа....

Озил беше дрво денеска. ама онака ептен дрво. Така да можеше да покаже почит и да отиде кај фановите. Нека му лупнат сеа некоја казна у клубот внатре за непочитување. Ќе му ебам тоа шугавото.

Тролање и ругање во стилот нарушена атмосфера во тимот бла бла , на тоа мислев.
А јас да бев на местото на Озил, Пер ќе пиеше глааа. Работава респект за навивачите а респект за играчи кој ги врти а.....Како што реков погоре, непотребна реакција на Пер, сето тоа можеше да му го каже зад затворени врати и не пред камери. Месут глеаше што побрзо да се скрие 6 гола од факинг Шити примивме......

Катастрофа ти е муабетов друже.. незнаев дека некој вака може да размислува.
Дека е напизден, исфрустриран неможе да не отиде да мафне еднаш два пати на навивачите пред да оди на туш.
Сите 11 наши на теренот беа актери во денешниов пораз и сигурен сум дека не ги боли толку колку што навивачите кој што дошле на гостување и цел живот го бодрат клубот.
Фудбалерите доаѓаат и си идат, смена генерации и т.д..Навивачите остануваат тие. Како извинување од играчите и Озил во случајов не верувам дека ќе се скршел ако отишол да ги поздрави на минута, како што другите направиле.
Може он мисли дека не е кривец за поразот, дека одбраната потрфрлила, па ај сеа ме боли кур не идам. Можеби е така но тоа покажува дека не е тимски играч и неможе во победи само да е сплотен тимот.ПЛ е ролеркостер, губиш добиваш натпревари, но една од нашите најголеми доблести до сеа била што тимот останувал заедно..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom