Епа вие одете и 20 години ако сакате....ама треба изглеа некој да ви каже дека треба да се земете и да оформите фамилија!!!Дали се сложувате дека долгите врски повеќе успеваат или сепак не?Јас имам долга врска ид 11 години и синоќа пишував на таа тема ама видов дека сум банирана ради тоа што барав помош и совет од вас членовите ради тоа што го изневерив дечко ми после толку време, сепак долга врска монотонија, караници, нема новости и така па да подискутираме на таа тема, али сепак разочарана сум ради тоа што сум банирана без потреба и не е стварно фер не кажав ништо лошо туку барав совет и попош
Зашто, братучетка моја беше со дечко и од 17 години и на 32 се зедоа. Многу причини влијаат кога да се земат али ако живеат заедно и се им оди, бракот е најмал проблем. Чиста формалност е тоа, потпис удираш.Епа вие одете и 20 години ако сакате....ама треба изглеа некој да ви каже дека треба да се земете и да оформите фамилија!!!
Дали се сложувате дека долгите врски повеќе успеваат или сепак не?Јас имам долга врска ид 11 години и синоќа пишував на таа тема ама видов дека сум банирана ради тоа што барав помош и совет од вас членовите ради тоа што го изневерив дечко ми после толку време, сепак долга врска монотонија, караници, нема новости и така па да подискутираме на таа тема, али сепак разочарана сум ради тоа што сум банирана без потреба и не е стварно фер не кажав ништо лошо туку барав совет и попош
Дали се сложувате дека долгите врски повеќе успеваат или сепак не?Јас имам долга врска ид 11 години и синоќа пишував на таа тема ама видов дека сум банирана ради тоа што барав помош и совет од вас членовите ради тоа што го изневерив дечко ми после толку време, сепак долга врска монотонија, караници, нема новости и така па да подискутираме на таа тема, али сепак разочарана сум ради тоа што сум банирана без потреба и не е стварно фер не кажав ништо лошо туку барав совет и попош
Игнорирај ја, има 8 јузери отворено до сега... Ова е онаа пациентката што отвараше нови теми и пцуеше:Сеа ќе се правдаш шо си била банирана или ќе дискутираме за долги врски?
Инаку јас не би препорачал подолга врска од 2-3 години, кај и да е ќе си здосадите!
Секоја чест на исклучоците!
Бракот е цел на секоја врска? Бидејќи кога влегуваш во врска незнаеш дали е долга или кратка.Секоја долга врска ако не заврши со брак е џабе губење на драгоцено време.
Не е цел,но кога веќе гледаш дека заглавувате со време поминато заедно ...прошле година две...мора да се збори и размислува што понатаму? Дали сте еден за друг или не...Бракот е цел на секоја врска? Бидејќи кога влегуваш во врска незнаеш дали е долга или кратка.
Замисли сите да се земаа на година две одење, во контото по колку брака ќе имавме. Од 16 кога ќе почнеш па натаму ехе по 5/6 развода сите ќе имавме.Не е цел,но кога веќе гледаш дека заглавувате со време поминато заедно ...прошле година две...мора да се збори и размислува што понатаму? Дали сте еден за друг или не...
Јас така размислувам...не гледам друга причина за долгата врска да има смисла....влечкање со години за никаков крај