Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Seeded
AZ Alkmaar, FC Basel 1893*, SL Benfica*, Eintracht Frankfurt, ACF Fiorentina, KRC Genk, PFC Ludogorets Razgrad, Olympique Lyonnais, SSC Napoli*, FC Rubin Kazan, FC Salzburg, Sevilla FC, FC Shakhtar Donetsk*, Tottenham Hotspur FC, Trabzonspor AŞ, Valencia CF.
Unseeded
AFC Ajax*, FC Anji Makhachkala, Real Betis Balompié, FC Chornomorets Odesa, FC Dnipro Dnipropetrovsk, FC Dynamo Kyiv, Esbjerg fB, Juventus*, SS Lazio, Maccabi Tel-Aviv FC, NK Maribor, PAOK FC, FC Porto*, FC Slovan Liberec, Swansea City AFC, FC Viktoria Plzeň*.
*Transferred from the UEFA Champions League
Сакаш Свонси да изгубат?Да се падне Лудогорец со Свонси![]()
Сакам да ги гледам во живо,макар и го јаделе 5-0Сакаш Свонси да изгубат?

ХАХАХАХА.Сакам да ги гледам во живо,макар и го јаделе 5-0![]()

заслужено лудогорец се квалификуваа, ако ми се погоди времето во фебруари/март одам да ги гледам во бугарија.
посекако да речам браво и за Есјберг, Марибор, Либерец, а жал ми е пак за ПСВ, Бордо, Фрејбург, Ријек и Шахтар. Повеќе среќа друг пат.
верувај ми,не ти е жал за ниту еден од тие,посебно за ПСВ.
Најочајен во последниве 10-на години и во Европа и во домашно првенство,иако имаат млади и талентирани играчи,сепак мислам дека Коку не е дораснат за да води тим како ПСВ и да се сноси со притисокот.
Бордо никогаш не ми бил тим за борба на некој од европските натпревари,додека за другите нема да трошам зборови.Освен за Ријека,која полека и стрпливо го градеше тимот и тоа им се исплати.Верувам дека и наредна сезона можат да изборат Европа,само да им остане костурот на тимот.
Ме изненади позитивно Марибор бидејќи во домашното првенство се мачат со некојси Заврц и примаат пет комада како од шала,а во Европа играат како на дрога.

верувај ми,не ти е жал за ниту еден од тие,посебно за ПСВ.
Најочајен во последниве 10-на години и во Европа и во домашно првенство,иако имаат млади и талентирани играчи,сепак мислам дека Коку не е дораснат за да води тим како ПСВ и да се сноси со притисокот.
Бордо никогаш не ми бил тим за борба на некој од европските натпревари,додека за другите нема да трошам зборови.Освен за Ријека,која полека и стрпливо го градеше тимот и тоа им се исплати.Верувам дека и наредна сезона можат да изборат Европа,само да им остане костурот на тимот.
Ме изненади позитивно Марибор бидејќи во домашното првенство се мачат со некојси Заврц и примаат пет комада како од шала,а во Европа играат како на дрога.