Па тоа е муабетот затоа нема што да се крие.А што сте се фатиле за уплатата?
И на по 20 денари да ги играл добитен е човекот.
Создравие да си ги трошиш и да не ти биде тапа другпат од добивката да ја криеш, сигурен сум дека и ако добиеше 10.000 ке ја сокриешеНе е бе срце криење таман работа да е криење---туку е оставено за радознали дундиња кој попрво би направиле copy-past на кодот да ја откријат добивката него да речат едно со здравје да си ги трошиш
Пријател, ако се појави само уште една пријава за тебе, за ваков непотребен пост, ќе одмараш од форумов долго време.Уплата 20, добивка 360.
Аххахахах ти бе знаеш како се вика темава? Добивка!! Ја само истролав некој кој ја постираше ливче на кое ја сокри добивката.Пријател, ако се појави само уште една пријава за тебе, за ваков непотребен пост, ќе одмараш од форумов долго време.
Прибери се, гледаш дека повеќето ги замараш!
Аххахахах ти бе знаеш како се вика темава? Добивка!! Ја само истролав некој кој ја постираше ливче на кое ја сокри добивката.
Е добро де за што сум пријавен? Затоа што изнесувам мислење кое се контра со мислењата на други 10 луѓе? Ако има некој правилник за тоа што смее што несмее да стои во коментарите, дај прати ми и ќе пробам да се држам до него.Знам, читам. Не сакам да глумам шерив ама се напињам што секое палење бришам пријави за тебе.
Како и да е, ливчето е добитно. Фатил, што е битно колку?
Е добро де за што сум пријавен? Затоа што изнесувам мислење кое се контра со мислењата на други 10 луѓе? Ако има некој правилник за тоа што смее што несмее да стои во коментарите, дај прати ми и ќе пробам да се држам до него.
Значи, да не ја полниме темата Тип на денот со се и сешто, тука може да се „фалите“ колку сте добиле.
Ставајте само добивки со приложен доказ(слика).
3 пат по ред добивка на хокеј.
--- надополнето: 13 декември 2013 во 01:24 ---5 uplata , 15 dobivka, mnogu mi e milo shto go osetiv O'Sullivan deka ke kiksne i ne go igrav...
Прегледај го приврзокот 79337[/quo
gledam igras na mali koeficienti so pogolema uplata pa sto mislis za
BARCELONA 1 1,30,
CELZI 1 1,20,
JUVENTUS 1 1,20,
BAERN 1 1,10,
DORTMUND 2 1,65,
planiram da gi igram ovie pa ako moze sovet od poiskusen pozz
So zdravje da si gi trosis parite5 uplata , 15 dobivka, mnogu mi e milo shto go osetiv O'Sullivan deka ke kiksne i ne go igrav...
Прегледај го приврзокот 79337
све играм јас друже, мали големи koef. зависи од утакмиците, а за парите ке видиме колку долго ке истраат--- надополнето: 13 декември 2013 во 01:24 ---
So zdravje da si gi trosis parite