Добивка

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
А што сте се фатиле за уплатата?

И на по 20 денари да ги играл добитен е човекот.
Па тоа е муабетот затоа нема што да се крие.

Не е бе срце криење таман работа да е криење---туку е оставено за радознали дундиња кој попрво би направиле copy-past на кодот да ја откријат добивката него да речат едно со здравје да си ги трошиш
Создравие да си ги трошиш и да не ти биде тапа другпат од добивката да ја криеш, сигурен сум дека и ако добиеше 10.000 ке ја сокриеше :D

Jovan 995

Моторџија !
Член од
10 ноември 2013
Мислења
284
Поени од реакции
69
Сите земате пари дај предложете нешто и ние да земеме :свиркам::свиркам:

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
5 uplata , 15 dobivka, mnogu mi e milo shto go osetiv O'Sullivan deka ke kiksne i ne go igrav...

IMAG0061.jpg

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Уплата 20, добивка 360.
Пријател, ако се појави само уште една пријава за тебе, за ваков непотребен пост, ќе одмараш од форумов долго време.

Прибери се, гледаш дека повеќето ги замараш!

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Пријател, ако се појави само уште една пријава за тебе, за ваков непотребен пост, ќе одмараш од форумов долго време.

Прибери се, гледаш дека повеќето ги замараш!
Аххахахах ти бе знаеш како се вика темава? Добивка!! Ја само истролав некој кој ја постираше ливче на кое ја сокри добивката.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Аххахахах ти бе знаеш како се вика темава? Добивка!! Ја само истролав некој кој ја постираше ливче на кое ја сокри добивката.

Знам, читам. Не сакам да глумам шерив ама се напињам што секое палење бришам пријави за тебе.

Како и да е, ливчето е добитно. Фатил, што е битно колку?

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Знам, читам. Не сакам да глумам шерив ама се напињам што секое палење бришам пријави за тебе.

Како и да е, ливчето е добитно. Фатил, што е битно колку?
Е добро де за што сум пријавен? Затоа што изнесувам мислење кое се контра со мислењата на други 10 луѓе? Ако има некој правилник за тоа што смее што несмее да стои во коментарите, дај прати ми и ќе пробам да се држам до него.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Е добро де за што сум пријавен? Затоа што изнесувам мислење кое се контра со мислењата на други 10 луѓе? Ако има некој правилник за тоа што смее што несмее да стои во коментарите, дај прати ми и ќе пробам да се држам до него.

ЧИТАЈ ПРВ ПОСТ, ПРЕД ДА ПОСТИРАШ ВО БИЛО КОЈА ТЕМА!

Значи, да не ја полниме темата Тип на денот со се и сешто, тука може да се „фалите“ колку сте добиле.

Ставајте само добивки со приложен доказ(слика).

3 пат по ред добивка на хокеј.

Член од
24 октомври 2011
Мислења
385
Поени од реакции
139
5 uplata , 15 dobivka, mnogu mi e milo shto go osetiv O'Sullivan deka ke kiksne i ne go igrav...

Прегледај го приврзокот 79337[/quo
gledam igras na mali koeficienti so pogolema uplata pa sto mislis za
BARCELONA 1 1,30,
CELZI 1 1,20,
JUVENTUS 1 1,20,
BAERN 1 1,10,
DORTMUND 2 1,65,
planiram da gi igram ovie pa ako moze sovet od poiskusen pozz
--- надополнето: 13 декември 2013 во 01:24 ---

Прегледај го приврзокот 79337
So zdravje da si gi trosis parite

Kajgana Shop

На врв Bottom