Официјалното лого или ова со македонското знаме во позадина што го имаме на аватар?
Зошто не се обидеш ти пак?Тоа имав да кажам за логото, да се внимава кое ќе биде официјално. Поздравчиња.![]()
И според мене е најдобро, освен ако друг некој не се нафати поубаво да направи. Предната страна од маицата да биде со ова и да има во стил „Македонски фан-клуб“ напишано. Да биде прав репрезент маицата.Ставете ги тука сите слики што би ги предложиле за да стојат на реквизитите. У право е Goxyto, остајте ги само тие слики кај што не се мења.
Мислам дека ова е најдобро, само долниот текст не. Или да стои само нешто друго да пишува.
Али има и луѓе надвор од форумов, да не се осеќаат дискриминираноИ според мене е најдобро, освен ако друг некој не се нафати поубаво да направи. Предната страна од маицата да биде со ова и да има во стил „Македонски фан-клуб“ напишано. Да биде прав репрезент маицата.
Според мене и форумов на еден начин треба да го има во целата таа штампа, како еден показател, од каде дојде целава позитивна енергија.
Баш добро е ако се смени и не треба да е потполно исто, пошто ако им е заштитено (а им е сигурно) и после опнат меѓународна тужба за крадење на авторски права ќе треба да донираме пари за Рики.Играме во Сабота во 16:00 по наше време. 15:00 по нивно така да не се збунувајте ако прочитате 3pm на нивната страна.
Аватарот/логото, во некој нормален свет, не треба да се менува. Гледам многу од вас не обрнале внимание на тоа па логото го едитирале на многу можни начини.
Ова во никој случај не треба да се менува:
.
Баш добро е ако се смени и не треба да е потполно исто, пошто ако им е заштитено (а им е сигурно) и после опнат меѓународна тужба за крадење на авторски права ќе треба да донираме пари за Рики.![]()